----

Nu har vi precis stängt av Johan Falk filmen nr: 5 i ordningen... Operation Näktergal... Det va helt ok men inte lika bra som dom tidigare tyvärr.. men men man kan väl inte lyckas med alla filmer lika bra i en serie eller hur??  Men Poäng: 3,5/5 inte illa va.. Kanske för att ja gillar alla dessa filmer väldigt skarpt... :) Se dom!!!!!!

Klockan har slagit 00.00 och ögonen är rätt tunga, har en karl som e rätt fanastisk, han lagade all mat åt oss nu ikväll, det vart en sen middag men det gjorde inget..!!! Som ja skrev tidigare så bjöd han på potatisgratäng, inbakad fläskfileé och sallad och det va så grymt gott va så himla länge sedan vi åt det.. Tänker ja efter så va nog sista gången innan vi föde ut Tuwis.. Så snart 2 år seda.. Shit vad tiden går fort!!! Hihihi Och Lina ska bjuda dig på det nån gång.. :D

Efter middagen så tog min baby boy hand om disk och allt ja tog Tuwis och bytte om till pyjamas och borstade tänderna bytte blöja sedan gick hon och ja och la oss och läste bok.. Idag vart det Petter och hans fyra getter... Den gillar hon.. Mysigt att läsa godnatt saga för henne, när hon ligger och pillar en i håret samtidigt så njuter man  och läser boken en gång till...:) hihihi Hon somnade nästan omgående när ja släckte lampan och pussa henne nattis och höll om henne.. Hon pillade lite i mitt ansikte och försökte prata men hon somnade ganska snart och har bara vaknat en gång hittills och inte hostat så enormt mycket heller... Skönt,, Hoppas natten för blir så allra mest för hennes skull.. Lilla snuttan!!! Mamma & Pappa Älskar dig så enormt mycket!!!

Nu började Mogge titta på en annan film som började på Tv4+ Without a paddle, får titta och se hur länge mina ögon orkar va öppna..

God natt på er


operationnaktergal.jpg

 

http://www.nojesmagasinet.se/images/thumbs/1208944210_norelius.jpg

 

http://www.coolfreeimages.net/images/sweet_dreams/sweet_dreams_04.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0