28:e Januari 2010

Eftermiddagen har vi tillbringat här hemma,,, Kom ju in straxt innan mellan vid 14.30 så Tuwis har vart ute 2 långa stunder idag,, Både en på fm på dagis och en på em här hemma med mamma och pappa.. Det är bra.. Även att det har vart masssa snö och det har snöat hela dagen så har det ändå vart skönt och va ute eller iaf då vi va ute.. Det va inte jätte kalt..

Ja eftermiddag har vi spenderat inomhut som sagt och det har lett till att vi har lekt med Duplo, vi har kollat lite film, busat massa, tvättat, hängt tvätt,, Vi har lagat mat och idag bjöds det på pannbiff, sås och potatis.. Tuwis åt massa.. Hon älskar mammas mat.. Mumma.. Och hon älskar lingonsylt..Hihihi

Nu efter middagen så tog vi fram en ny film som vi har bränt ut, Mumin och en ny laban.. Mumin va sådär, hon satt still i 10 min sen va det inte intressant längre men laban satt hon still längre det gillar hon!!!

Men nu söver Mogge henne, hon gick in självman och ville läsa bambi, inget gnäll att pappa skulle läsa idag, skönt!!
Ja bäddade om henne och pussa henne nattis..
Kör även idag att vi inte ligger brevid henne och läser utan sitter brevid, hoppas det funkar.. Har bestämt att vi ska testa detta nu i någon vecka eller två.. Och hoppas att det ger resultat... Peppar peppar.. Och hoppas hon sover ikväll/natt.. Hon behöver det och vi behöver det.. Håll tummarna!: )

Imorrn fredag redan, shit vad denna vecka har sprungit iväg... gått för fort... Och fredag menas med storstädning här hemma... Det ska dammas, damsugas, skuras, bäddas rent i våran säng, Tuwis vart renbäddad idag.. Toan ska städas från topp till tå.. Ja stor städning helt enkelt!!!
Sen på em så kommer det gäster, för det är ju den 29:e och det menast även SMYCKESPARTY... Skoj, hoppas oxå att alla kommer så ja får ihop 6 st... Men min underbara faster Madde ska komma för att fylla listan.. Hihihihihi Toppen.. :)

Så det kommer bli en mysig och shoppig fredags kväll,, Skoj ser verkligen fram emot en sak imorrn som kommer.. :) Hihihihiihihhih

Nu kommer Ginas reklam på Tv:n och ja är kär i denna jeansskjorta.. Den e sååååå fin, ska nog inhandla en sådan till mig sj!!! hihihi

Nää ska återgå till Tv:N och Halv åtta hos mig, och nu kom Mogge me och Tuwis sover.. :) Jippi... :)

Pöss på er

Lite bilder från dagen:

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Marih

Vad använder du för program när du redigerar dina bilder? nyfiken

2010-01-29 @ 11:08:43
URL: http://familiaberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0