Besök i Maspelösa

Ja kvällen tillbringade vi ute på landet, hemma hos Mia, Jimmy, Leo och lilla ny tillskottet Max.. Det va första gången vi såg underverket,, Han va såå söt och så lik Mia.. :) hihihi Gullunge.. :D Man blir bra sugen på en liten till, men det får vänta minst till hösten iaf och tills min sjukdom e stabil..

Tuwa och Leo fann varan direkt tror ja även att det va ett bra tag sedan dom sågs... Vi gick huse syn har ju inte vart där ute sedan Leo fyllde i Augusti och det har hänt massa sedan dess inte bara att dom har flyttat in.. Det va jätte fint.. Blir ju sugen me på hus ju.. :)
När vi gick husesyn så kom vi till Leos rum han hade ju fått ett trumset och en mic det gillade Tuwis.. :P hihihi Sjunga är skoj och banka lite!!!
Dom är lite lika Leo och Tuwis.. Lika envisa kan ja lova.. Shit vad dom kan.. Men det är bra att man kan säga emot oxå, och det gör dom.. Det behöver vi inte va oroliga för... Men dom leker så bra ihop och så skoj och se.. Och dom ska mysa och pussas.. Dom har en stor puff i v-rummet som dom (barnen) la sig i och bäddade in sig och höll om varann, pussades.. Vilka gullugar.. :D

Vi vart även bjudna på mat, kyckling och potatis gratäng och shit va gott det va, mumma, Tack för det, och även efter rädd lime och kola cheescake även den va smarig kan ja lova.. Barnen fick lördags godis och vem som va i den skålen hela tiden va fröken Kjellberg/Behrendtz.. Vi fick ta bort skålen från henne...

Karlarna spelade Wii, såg super skoj ut men ja vågade inte pröva, man e ju inte så snygg direkt, iof så är man inte det ändå men men... Blev sugen på att spara ihop till ett.. Vi får se men Mogge gillade det skarpt me..

Det är alldeles för sällan man ses så VI hoppas verkligen att det blir ändring på det,,,, :)

Lite bilder från kvällen:

Tuwa älskar verkligen bebisar och Max skulle promt ha nappen i mun

Sjuga lite på Leos rum

Spela trummor va skoj me..

Tuwis, Leo, Max & Mia

Tuwis skulle bara hålla lilla Max

Spela lite Memory

Mogge spelar Wii

 

Pussas lite..

Myser lite..

Tittut... :)

 

Vilka underbara barn,sååå underbart goa...

Nää ska krypa ner i karlns famn ha en toppen lördags kväll..

 

Pöss på er

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0