Ha ha där fick ja..

Ja natten har vart låååång och jobbig, Tuwis vaknade panik upp vid 00.00 inatt och va helt vett skrämt tjejen.. Mogge fick henne inte lugn så ja fick gå in och försöka få henne lugn.. Hon sa bara hela tiden sova mamma säng, sova pappas säng.. Så hon skulle inte sova i sin egna säng.. När vi gick in och la oss här så va hon fortfarande skärrad och grät, det tog lång tid innan hon kände sig tygg och lugn.. Och sa mitt i allt oxå att hon ville ha välling och vatten, så det va bara att gå upp och göra.. Men hon åt upp allt, men skulle promt inte sova.. Vi hade ju inte gått och lagt oss än så vi va ju inte trötta, vi satte faktiskt på en film här inne i sovrummet kanske dumt gjort men ibland får man göra såna korkada saker.. Vi satte på Tingling, Tuwis låg imellan oss och tittade, ja o Mogge somnade nog men vaknade så fort Tuwis sa nått, vid 01 så stängde vi av, det va inte populart men men måste ju sova oxå... Efter ca 40 min kucklande så somnade hon i min famn.. Mys.. Så länge hon ligger still.. Vet inte hur många gånger inatt jag har vaknat av att ja ligger utanför madrassen typ.. Så fått väcka Mogge så han kan lyfta in henne till mitten igen, men så går det en halv timme igen så är det samma sak igen.. Hon ligger ju på bredden me huvudet vid mitt bröst och fötterna hos mogge  och ligger och trycker mot mogge.. Men inatt hoppas ja verkligen hon kan sova i sitt rum..

Men vi vaknade vi 9 tiden, och ja mådde ju så bra när både Tuwis & Mogge både piss men ack där fick ja, imorse när ja vaknade kännde ja inte igen mig sj.. Hade fruktansvärt ont i halsen, huvudet exploderade, snoret satt fast åå ja mådde skit.. Eller mår bättre nu men inte riktigt 100... Men hoppas det går över snart...
Min karl e helt underbar, han låter mig få vila lite så han tog Tuwis och gick ut och åkte lite pulka, det hade vi lovat henne att vi skulle göra idag,,, Ja önskar ja skulle kunna va me.. Det e ju så mysigt och skoj.. Men kanske i em.. Måste åka till Apoteket me idag, hmmm tråkigt!!!

Annars så blir det lugnt här hemma , inga större aktiviteter idag...
Imorrn e det måndag igen då ska ja till sjukhuset fast denna gång inte till mag & tarm utan till gyn med min cycta på äggstocken.. Peppar peppar bara den inte har vuxit..

Nehe ska försöka vila lite nu så ja piggnar till, får ju så dåligt samvete när ja är dåligt känns som man tappar så mycket tid me Tuwis och hon blir så ledsen när man inte orkar.. Sessan!!!

Ha en bra söndag..

Pöss på er

http://mariewall.bloggproffs.se/files/2009/09/sjuk_sjuk1.gif

 


Kommentarer
Postat av: Fia

Hoppas du piggnar på dig snart och att det snabbt är över och inte vill stanna.

2010-01-24 @ 12:04:56
URL: http://lillfia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0