Lite skoj!!

Tuwis vaknade precis till för första gången, Mogge e nu där inne och får se om han kommer ut snart eller om han blir kvar en stund.. Hoppas hon somnar om för hennes egna del.. Hon behöver sova och vila och bara ha lugn och ro.. För att försöka bli frisk till helgen!!! För då sker det grejer.. :)
Men bara om hon e frisk.. Är det mycket värre i ögonen imorrn så blir det att ringa VC och hoppas på att få komma så fort som möjligt och få några effekiva ögondroppar... Inte lätt att va liten och va så lätt mottaglig, lider så mycket me henne.. Varför ska jämt vi råka ut för allt, har inte vi blivit "straffade" tillräckligt.. Både ja och Tuwa har vart sjuuka om vart annat.. Har det inte vart hennes förbannade hosta var o varannan månad så e det min mage.. Hon och ja... Mogge där emot är aldrig sjuk,eller ha har haft feber 2 ggr under dessa 7,5 år vi har vart tillsammans, han har aldrig haft maginfluensa eller aldrig heller haft nån regäl förkylning.. Orättvist eller hur? Han har där emot migärn men väldigt väldigt sällan.. Det va mest när han spelade handboll.. Men det e skönt och bra för honom...

Nu i kväll vart det inte så mycket TV tittande för mig, ja fastnade me datorn, fick ett mail att ja fick en gratis fotobok lagom efter ja skrev förra inlägget.. och ja tog sj chansen det ja betalade va 39:- för frakten inte illa va!!??
Den vart iof inte lika avancerad som dom tidigare ja gjort men detta är bra en liten fotobok som är bilder från Jul, nyår, lucia, våran dag på fenomenmagasinen och lite till.. Tuwis ska få den i Alla Hjärtans Dag present från oss.. Myys va!??

Ni som känner mig vet att ja sitter ofta och söker runt lite på nätet efter roliga och nya/annorlunda saker.. Skoj vill inte va som alla andra.. Så gick ja in på Ulrikas blogg och hittade detta... Bling My Name ... jag gillade det skarpt men icke Mogge så Tuwis får ingen, men eran karlar kanske godkänner det.. Så gå in och titta vett´ja..

Scripttext guld på svart body Blocktext guld på vit t-shirt

t-shirtsen och bodies kostar 249kr/styck
Bilderna är tagna från bling my name






Har även hittat denna sida, vilka fina saker, skulle vilja köpa massa... Babyprints

Bild tagen från Babyprint

 

 

 

Ikväll va ja tvungen eller det va Mogge som tog fram det även att vi skulle börja våra nya liv utan sådant skit, men kanske inte va så homla onyttigt för ja tog bara 2 st.. Och dom va goda.. Fick dom av pappa och han hade rätt dom va jätte goda.. Låter lite konstigt tunnbrödchips men en riktigt höjdare.. Prova Vett´ja

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0