Mår inte toppen.. :(

Nää ja mår verkligen inte toppen , usch.. Varför ska man va och bli sjuker jämt.. Tycker aldrig att man är frisk...

Fick ju vila lite imorse då Mogge tog me Tuwis ut och åkte pulka i en timme ca, det va skönt så ja hann vila lite iaf.. Ja började må lite bättre efter att ja pillade i mig panodil, värken i halsen släpte och huvudvärken avtog lite men inte helt... När Tuwis och Mogge kom tillbaka så va ja uppe på benen och det gjorde Tuwis lyckig,, Även att jag inte orkar busa på samma sätt så nöjer hon dig me det lilla..

Vi kollade lite på film , vi busade på golvet vi målade på hennes rum, vi bäddade.. Jaa allt hon tycker e skoj...
Frammåt em så packade vi på oss kläder och knallade ut vi hann knappt ut så slocknade Tuwis i vagnen, så då gick vi tillbaka för det e inte så skoj eller skönt att gå ut och gå långt när man inte mår riktigt 100.. Men hon somnade och det va det som va målet...

Annars har denna dag vart lugn och skönt ätit snabbmat och på em/kvällen så tog vi fram play´do´leran och lekte lite till Tuwis tröttna och sa att hon ville titta på puh och då packade vi ihop och satte på filmen för klockan va så redan 19.. Ja sövde Tuwis i dag och somnade sj för första gången,,, Vaknade av henne när hon satte sig upp i sömnen. Så då gick ja ut och kl va 21.30... Inte bra att somna där inne man blir helt förstörd.. Usch!!

Nu har ja precis betalat alla räkningar, duktiga ja va!! Inget skoj men en tråkigt måste!!

Imorrn är det upp o hoppa skapligt ja ska va på US kl.10.. på gyn får se vad dom säger, hoppas bara att ja mår bättre imorrn.. Peppar pepper!!!

Nää ska nog krypa ner i Mogges famn och försöka bli frisk, hur man nu gör..

Ha en bra söndags kväll

Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0