Neeeej

Sitter med tårarna på kinderna, smärta i magen och en klump i halsen..det e inte sant! Har känt under några dagar eller sedan i onsdags att det har vart nått på gång..men trodde inte det skulle komma så fort..
Vi va på tornby, tog en billig lunch på Ikea för vi skulle köpa kattsand den bra, inte dessa billiga skit kattsand som säljs i mat butiker utan Evert clean på djur magasinet..ja sprang även in.
En snabbis på Gina i köpte en tunika för det sista på presentkorten från jul ja fick ( bild kommer ikväll) på vägen hem började det komma krypandes..ja hann inte få upp plånboken för att få upp en smärtstillande så kom smärtan ordentligt..tårarna sprutade..ska ja ha det så här hela mitt liv..symtom fri en vecka sen börjar det igen..
När vi l kom hem va det ju bara att spring upp på toan...fyy faan säger ja bara önskar ingen detta rena helvete, för det e precis vad det e.. När ja sitter på toan o har som ondast så kommer min Gina solstråle o klappar o ger mig en puss på kinden..å säger pappa, mamma ledsen! Hur underbar kan man va!!!!


Hoppas verkligen den smärtstillande vekar snart för ja måste dammsuga...


Va bara tvungen att skriva av mig, mina tankar e så jobbiga!!!


Kommentarer
Postat av: Marih

Men gumman, inte m åste du väl dammsuga om du nu har så ont...Vila, hemmet går inte under!

2010-01-22 @ 16:59:43
URL: http://familiaberglund.blogg.se/
Postat av: Annie

Stackare, vi lider verkligen med dej/er. Så himla jobbigt att det kommer så fort. Hoppas du mår lite bättre nu ialla fall så ni kan få en mysig fredagskväll. hälsa-kram gumman.

2010-01-22 @ 19:58:55
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0