Slappis dag

Natten har ja fått sova igen, skönt.. Mogge e ju så snäll och inte väcker mig när Tuwis vaknar.. För i detta hushåll så e det så att det e ja som sover såå djupt och e svårväckt när ja väl har somnat.. Ja vaknar inte för nått medans Mogge vaknar för minsta lilla.. Han kan ju vakna bara av att Tuwis vänder på sig i sin säng även att hennes dörr och våran dörr är igen skjutna... Han går aldrig ner i djup sömn stackaren.. :)

Imorse när vi vaknade så va Tuwis ögon helt geggiga och det satt som berget me, det va inte bara att tvätta bort utan vi fick verkligen blöta upp det för att gå bort dt.. Kan inte säga att ögonen e bättre, ser inget skillnad från igår men hoppas ändå på att det går åt rätt håll.. Håll tummarna.. :)

Idag blir det en slappis dag för oss här hemma, det räcker ju tydligen att Mogge o Tuwis är sjuka utan nu har ja blivit det me,.,. Har skit ont i halsen och känner mig lite febrig.. Sjukt!!! Första gången alla hela familjen e lite sjuka tillsammans.. Men hoppas det inte blir långvarigt...

Så idag har vi hittills bäddat rent i alla sängar, ätit frukost och slängt in en maskin tvätt.. På eftermiddagen blir det en låååång sväng promenix och vi ska leka lite me play`do`lera och måla lite me vattenfärger har vi tänkt oss..

Nää he nu plingar det i mobilen ska kolla vem som vill mig nått..

Ha en toppen Torsadag..

Sist vi lekte me play´do´lera

 

http://www.urbanliving.se/upl/img/full/693_1081.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0