Söndag

Natten har vart si och så, Tuwa har hostat konstant hela natten... Mogge gick in och la sig hos henne vid 01.00 hugget och kom tillbaka vid 3.. Då hade hon äntligen slappnat av och slutat hosta... Kl. 5 så vaknade ja av att hon hostade igen och ropade på mig så då gick ja upp och hämtade henne och la henne mellan åt sen så sov hon till 8.30.. rena sovmorgonen idag me.. Underbart.. Vi gick ju inte upp direkt utan vi låg och mös i sängen hela familjen till 9.30.. Underbart...

Nu sitter Tuttis och tittar på Pippi ja ska hoppa in i duschen snart kommer pappa o gun vi ska gå på en visning här i Tallboda.. Mogge ska åka till Ljungsbro och ficka lysena på bilen och vi ska umgås me Pappa & gun.. trevligt.. :)

Annars så händer det inte så mycket idag, det blir en "vanlig slapp söndag" Skönt...

Imorrn så ska vi börja våra nya liv me, inget godis, läsk eller sötsaker överhuvudtaget förutom 1 ggn i veckan om vi är sugna annars hoppar vi över..
Det är ju så att man e ju inte stolt direkt över att se sig i spegeln.. Så nu jäklar. Mogge ska gå upp lite och ja ner.. mins 15 kg om ja sj fick bestämma... :)
Vi får väl se hur det går,.. ja äter ju kortison me kanske inte bästa kombinationen eller!!?? hahah Men men

Nää dax att göra sig till msk igen..

Ha en toppen söndag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0