Trevlig Dag

Ja denna dag har vart toppen trevlig, satt ju i samtal ett antal minuter på fm men ja tror ja har fixat det,,

Vi va och tittade på ett akvarie bord men inget vi gillade och dyrt va det, så vi får se hur vi gör.. Kanske gör ett eget av lecablock.. Snyggt eller hur?

Kl. 13 så hämtade vi Tuwis på dagis och lagom till det kom Lina och Theo, dom väntade på oss vid dagiset.. :D Tuwa sov när ja kom men vaknade till så fort vagnen rörde sig.. Och vart överlycklig över att se mamma.. :D Undebart att se.. Tog lite tid att klä på henne idag, och va inte rikitgt vaken tror ja och så va hennes mössa och vantar borta.. Dom låg i grann facket.. :( Så då tappade hon tålamodet me när vi letade efter det.. När vi kom hem så han vi knappt klä av Tuwis förens hon skulle titta på bebis.. Och Theo fick inte ligga kvar och sova i vagnen på nedervåningen utan han skulle me upp.. Så han vaknade ju till :D Hon älskar barn.. :)
Theo fick pröva Tuwas gamla babysitter den me vibbran.. Han gillade den skarp.. Och Tuwis gillade att hjälpa honom att gunga, hon klappade och pillade på honom hela tiden..
Dom åt mellis ihop, Tuwis skulle promt ha musli och mjölk och lilla Theo åt gröt, mumma.. Vi mammor drack kaffe eller Lina drack saft och vi åt pepparkakor.. :D Hade inte så mycket att bjuda på tyvärr, nästa gång ja lova lina.. :)
Tuwis fick me Lina och leka på sitt rum, lina skulle lägga sig i hennes säng och sova och dom busa för fullt,, Lilla Theo fick me ligga i sängen och mysa brevid..:) Dom kommer bli bra kompisar.. :) Ser så lovande ut..
Vi satt och fikade på Tuwis rum, till och me lilla gullungen Theo satt på en stol.. Såå söt.. Sen skulle Tuwa hjälpa Lina att byta blöja på Theo.. hihihihi Såå söt..

Lina åkte hem vid 16.00 tiden men ses igen på lördag hemma hos Tina o Robin.. :)

På sen em så kom Mamma, Leffan, Petra och Lill Charlie,, Men då va inte bebis så intressant tyckte hon, bebisar brukar ju knappt hinna in förens hon skriker att hon vill hålla men inte nu. Hon pilla inte nått.. Konstigt.. Men träffar honom inte så ofta, träffar dom andra bebisarna mer tyvärr..
Men lilla Charlie hade vuxit som tusan och är så lik sin pappa.. Pappa upp i dagen.. Mys bebis..

Nu sak ja mysa lite med sambon,

Ha en toppen onsadags kväll..
Pöss på er

Bilder från dagen:

Theo & Tuwis myser

Måste pilla lite.. :)

Fika dax

Tuwa, Theo, Lina och Skrållan :)

Mammas sessa

Tuwa ska hjälpa byta blöja

Gullungen Theo

Lilla Charlie

Mormor & Tuwis dansar

Lilla söta Challe i Mosters famn..


Kommentarer
Postat av: Lina

GUUUU vilka fina bilder på kidsen... Ska allt kopiera o sen skicka till fhuji direkt o få ut fina kort o sätta i Theodors fotoalbum... :D:D

2010-01-14 @ 18:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0