Trevligt

Ja nu e vi alla hemkomna från en mysig födelsedags firande...

Vi kom till ljungsbro runt 16 som planerat då va alla där, vi som tänkte nu e vi lite tidiga kl va 15.45 när vi rullade in skönt och inte va dom sista för en gång skulle, men den tanken han vi knappt tänka förens vi kom in och alla va där och vi va sist som vanligt..:) Eller i lagom tid för vi hade sagt 16.. hiihih
Det bjöds på champang till dom som drack och alcoholfri cider till oss andra..
Alla va där , tror inte det va nån som saknades och det va skoj och få träffa Alex flickvänn för en gång skull.. Hon va super trevligt och såå söt.. !!

Maten serverades och det va nått italiensk med kyckling, kött potatisgratäng, olika sallader och ett sådan himla gott bröd.. Underbart god mat.. Och så va det massa exotiska frukter me dom gillade Tuwis skarp.. Tuwa skulle inte äta nån mat utan hon åt fruk och bröd massa ist...
Ja tog 2 ggr det va så oemotståndligt gott.. :)

Tuwis gillade Nisse Mogges morbror skarp, han satt och gjorde sig dum hela tiden och Tuwis älskade det.. :) Hon gick gick runt och kollade läget med sin farmor hela tiden... Hon gillade det.. Och Kina ( hennes farmor) satt och visade bilder på hennes digital kamera till Tuwis och så kom det en bild på Rickard upp mogges bror och Tuwa snabbt säger

- Pappa,,,
Kina svara..- Nej det e din farbror Rickard
Tuwa- Nej, pappa...

Hahahha e dom så lika,,, Och det va inte bara det kortet utan alla kort som det va rickard på.. :)
Sen kom godiset fram och Tuwa va som en hök i skålen, så vi fick plocka bort...

Tuwa va inget blyg idag, ändå träffar hon inte alla så himla ofta men det va ingen hon va skeptisk mot, inget gråt bara massa skratt.. :)Helt underbart.. Och man märkte verkigen att hon gillade Nisse även att han e lite koko.. :) hiih Skämt o sido.. Han älskar ju barn me.. Det märktes me om man säger så.. :)
Tuwis dansade även lite bugg me mogges morfar.. ahahh sååå gosigt..

Vi åkte hem vid 19.30 tiden åkte upp och hämtade Fia, för ja skulle övningsköra lite, så vi åkte hem och lämnade Tuwis o Mogge sedan så vart det att övningsköra motorväg idag, och det gick ju galant.. Helt toppen .. Och faaaaan va skoj det e.. Körde om me,, Toppen.. Ser verkligen fram mot detta ännu mer nu!!!! Vill ha svänglappen NUUUUUU... :)

Näähe ska väl ja mysa lite me min karl...

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0