Dåligt Fia.. :D

Ja riktigt dåligt at ja inte hinner me bloggen så som ja vill göra,,, Har så mycket i huvudet och runt om mig hela tiden. Den lilla tiden man har försöker man bara ta det lugnt..

i tisdags va ja ledig det va skönt och få en hel dag med snuttan va helt underbart, på em då så åkte ja, snuttis, madde och philip och badade i himna.. Det va skönt.. Tuwa älskar vatten och ingen respekt för det alls.. Tyvärr så man måste va på helspänn hela tiden.. Vi fick bada i mellan poolen då för den lilla baby poolen va avstängd.. Så det va minde skoj men men det gick bra ändå.. :D

igår jobbade ja kväll fick jobba över lite, men gör inget va ju bara 25 min.. :D  Jag och Mogge tittade på filmen 2012 igår kväll.. Jga har vart lite rädd för den för att ja tror att någon gång kommer det som händer i filmen hända i verkligheten.. Men den va riktigt bra..Synd bara att magen strula mitt i filmen så ja fick lyssna ist för att se i ca 30 min .. men ja hängde me ändå.. :D

Nu torsdag och jag ska börja städa lgh innan ja börjar jobba kl: 14.30 - 21.00

Måste äveb berätta vad ja mitt klatarsle gjorde igår på jobbet,, jo tappade min Ipone i toan.. bra va.. Så den är helt paj.. Så för tillfället har ja ingen telefon så ni får ringa på mogges i helgen eller till hemtelefonen... :) Bra jobbat fia!! Är sååååå arg på mig sj så det är inte klokt, jäkla klant !!!!
Men tur man har försäkring på mobilen... peppar peppar!!

Nää städningen kallar
Ha en bra torsadag


pöss på er

http://www.gezeta.se/carl/ifone/pics/iphone.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0