Jobb + Himna

Ja idag va det tillbax på jobbet, 7.30 va det ja började, men lite mjuk start iaf.. Jobbade bara till 12.30 men det räckte i denna värme kan ja lova.. Shit det bara rann om mig...

Mogge e ju ledig idag samt imorrgon lyx, eller hur?? Så han och Tuwis kom och hämtade mig på jobbet så åkte vi och badade direkt,, Välbehövligt för oss alla 3..

Vi åkte till Himnabadet i Linghem, nära hem och kalas bra för Tuwis.. :D Träffade många gammla vänner där och nuvarande vänner..Sååå himla skoj!! :D

Tuwis va lite feg i början med vattnet men när hon väl kom i så ville hon inte gå upp, vi började i barn poolen sedan gick vi till "mellan" poolen hon va lite rädd i början men vi höll sten hårt i henne.. Till slut slappnade hon av.. Och hon började vilja hoppa från kanten.. Hon ville inte heller sluta hon vart lite väl tuffer mot vattnet,, Lite otäckt imellan åt..
Dom timmarna vi va där vart det inte nått vila på land utan i poolerna hela tiden.. Men det är ju för Tuwis skull man åker dit, och det va skönt och va i vattnet hela tiden me för på land va det sååååå varmt!!!

Näää nu söver Mogge henne ja kollar på Lotta på Liseberg, imorrn jobb igen 7.30-15.30 lång dag... Hoppas på lite svalare väder!!!

Bilder från Dagen:

 

 

 

 

Trevlig måndag

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0