Nu igen

Hej på er mina läsare, det är så himla skoj att mna har så himla många läsare.. Skulle va skoj me och veta vilka ni är, några vet ja men ni andra,.,, Lämna gärna en kommentar om ni vill.. Man är ju lite nyfiken.. :D

Ja sitter på jobbet har jobbat klart väntar på att klockan ska slå 21,00 så mina älsklingar ska komma och hämta mig.. Saknar snuttan såååååå mycket nu..

Idag har det vart tufft och jobba, det började bra vid 17,00 tiden började ja kall svettas, må fruktansvärt illa och då vet ja vad som kommer.. Hade som tur va då en lucka på 1h så ja åkte in till s-huset och satte mig och som ja förutspådde så kom ett anfall, inte så allvarligt men tillräkligt för att jag ska bli orolig och behöva ta en tablett,, för ta en smärtstillande är det sista ja vill göra på jobbet, men vad ska ja göra när ja vet att det är det enda som hjälper.. ja tog en så efter ca 1h s¨å släpte det och ja kunde fortsätta jobba.. skönt.. för ja ville ju inte åka hem och lämna alla i skiten.. Men ja klarade det, envis som jag är.. Ja vill verkligen inte att denna skit sjukdom sak ta över mitt liv och förstöra det mer än vad den har gjort redan.. Jag vägrar...

Man jobbar så mycket nu så ja honner inte me det ja vill, saknar mina vänner så enormt mycket,., Hoppas ni inte tror ja överger er... Ja vill träffa er SNART!!!!!!!!!

Pöss på er 
 


Min prinsessa



Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej jag läser din blogg dagligen. Rolig läsning. Kram Charlotte

2010-07-22 @ 22:09:55
URL: http://charlottelilja.blogg.se/
Postat av: Anna Lagerholm

Hej!

Halkade in på din blogg genom en annan blogg.:) Ska också gifta mig snart vi har dock inte bestämt något datum än. Har en son som är 8 månader.

2010-07-22 @ 22:27:54
URL: http://aanonaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0