Onsdag

Ja denna onsdag har vart både jobbig, händelserik och väldigt låååååååång kan ja lova er.. Mogge va ju ledig idag så han och Tuwis skjutsade mig till jobbet,, skönt kan man sova 30 min längre.. :P

Morgonen började lungt och skönt, solen lyste så det gjorde humöret bättre, efter 10 fikat satte det igång lite stress och åter stress.. Inte bra för magen men man måste stressa i detta yrke tyvärr.. Men så fort ja känner att magen känner av det så sätter ja mig ner och tar det lugnt en stund och då brukar det lägga sig lite iaf..
jag jobbade ju till 16 idag, även då hämtade mogge o tuwis mig,, Åkte ner till maxi för att handla lite..

När vi kom hem så åkte Mogge iväg direkt, han skulle ut o äta med sin far så ja o  Tuwis e själva hemma.. Sååå skönt och mysigt.. Vi har ätit, vi har mysigt vi har badat i 1 h hihi Tuwis ville inte gå upp,men det måste man ibland.. Nu sitter vi och tittar på Pippi, ska när som hels söva sessan.. Hon ser så trött ut.. Mammas solstråle!!

När hon somnat så ska ja se film, antingen Nya Beck - Levande begravd eller Wallander - Vittnet vi får se vad det blir..

Vi såg ju filmen Soraya M igår, ingen höjdare men en hemsk film... Att detta vekligen händer i verkligheten är helt sjukt!!! Stakars människor!!

Nää nu gäspar sessan så ska passa på att natta henne..

Får se när min prins kliver in, hoppas han har det skoj och trevlig...

Ps: Imorrn är ja ledig och shit va skönt det ska bli, bara sova på morgonen.. :D Underbart!!!

 


Kommentarer
Postat av: Fia

Vilken härlig bild på er två =)) Hon är verkligen såååå otroligt söt lilltjejen, men kan ju inte bli annat med så fina föräldrar!! Hoppas det lugnar sig med magen.

2010-07-28 @ 22:43:14
URL: http://lillfia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0