Spontan grillning.. :D

Ja nu har ja inte blogga sedan igår morse, dåligt va mig, men har inte rikigt haft tid och lust om ja ska va ärlig..
Igår jobbade ja till 16.. Det va såå skönt när klockan slog 16 så ja kunde lämna stället.. Hela dagen hade vart kaos.. Inget roligt då.. Och sedan så där extremt varmt.. Inget skoj alls.. :(

På kvällen så åkte vi ut till Ljungsbro och till Annie, Nettan och Ellie.. Nettan skulle hjälpa oss med bilen och så fick vi grillat me.. Super trevligt.. :)!!!
Det blev lamm, det hade ingen av oss 4 ätit.. Visste inte heller hur det skulle tillagas men det vart jätte gott.. Tuwis åt oxå och gillade det.. Alla gillade det.. Smakar som vilket kött som helst, lite saftigare det nästan smälte i munnen.. :D Riktigt gott.. :D Dom e kockar dom där två.. Efter maten blev det att ja o Annie satt och planera lite inför våran mini semester.. :D Lääängtar så enormt mycket.. Ska bli skönt och komma bort..!! Även att det bara är 3 dagarn men endå...härligt!!

Vi åkte hem vid 21.30 tiden Tuwis slockna som en stock i bilen, barn in henne tvätta av henne, byutte blöja och krånga lite men hon vakna inte.. Hon va trött stumpan.. :D

Natten har väl vart lugn på sett och vis, Tuwis kom in till oss vid 3 ca.,,, Det vart såå varmt så mogge gick ut o la sig i soffan.. Vid 6 så vaknar vi till av ett skrik, lilla Tuwis har ramlat ner från sängen.. Stackare.. Hon hade inte skadat sig som tur va men en liten bula fick hon.. Vart nog mest chockad.. Lilla snuttan sen låg hon i min famn enda till 9 så vi vaknade.. Ville inte släppa henne heller ifall det skulle hända igen.. Men det va första gången hon ramlat från sängen.. Tog 2 år och 3 månader...

Idag jobbar Mogge igen, 11-20 och jag är ledig, skönt... Så ja o Tuwis har inte gjort så mycket, badat i poolen på balkongen igen, sedan va vi ute och gick i ca 1 h lite mer va det nog.. Käkat lunch och nu slappar vi.. Väntar på att Mogge ska sluta 4h kvar då så ska vi åka och ta ett dopp.. :D Ska bli skoj och skönt!! Får se vart bara!!

 

Tuwis i poolen på balkongen och inviger nya baddräkten.. :D

 

Ha en bra dag..Pöss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0