Tisdag

Idag är det inte lika bra väder, men det är ganska skönt.. Men då är det detta med vad ska man ha på sig när man jobbar.. Blir det kallt eller inte!!!
Ja ja, ja har slapp kläder idag när ja jobbar och gympa skor,, funkar!!! Jobbar ju till 21.00 ikväll kan ju bli lite kyligt.. Men men!!
Mogge kommer och hämtar mig, så slipper ta bussen han slutar ju 20.00..  :D

Imorrn onsdag ja jobbar 7.30-13.30 på kvällen så ska vi till Vadstena och gå på Diggiloo konstert.. Fick ju det i julklapp.. :D Ska bli skoj!! Så det blir pappa o Gun, Robin, Emelie me sambo, ja, mogge och Tuwis såklart.. :D
Kommer bli skoj, vi har aldrig vart på någon diggiloo så det blir spännande.. Men det är bra artister me så det bir bra!!  Tuwis älskar ju musik så hon kommer älska det som hon gjorde med Rhapsody In Rock förra året.. :D

Annars händer det inte mycket i veckan, torsdag packa inför avresan på fredag morgon mot öland.. Annie och Nettan kommer hit vid 7 på morgonen så åker vi sedan.. :D Ser verkligen fram emot detta.. Tuwis har oxå börjat prata om det. Skoj.. Och hon vet mycket väl vilka som ska me.. :D hihih Söt ungen..

Får se hur lång tid mitt pass tar idag, känner mig helt ut pumpan av energi, ingen ork alls, va likadant igår.. Huvudvärken släpper inte... Önskar lite åska så kanske den försvinner..

Nää ska klä min lilla sessa.. snart jobb.. :D

Ha en bra dag!!

Pössar

http://loonies.files.wordpress.com/2009/03/askblixt.jpg

 

http://3.bp.blogspot.com/_HkYz9hfjcsM/SYIP9dfNCiI/AAAAAAAACvs/khYXjms0yoA/s400/resv%C3%A4ska.jpg

http://www.parnass.se/julklappar/public/images/produkter/Iittala_Marimekkoskala.jpg

En sådan Maremekko skol är det Annie, jag äntligen fått.. Jag har önskat mig många år.. Har nu den lilla men önskar mig den stora turkosa me.. :D

Älskar dom!!!

 

 

http://www.storforsen-hotell.se/images/photos-events/diggiloo_380pxl.jpg

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0