10 Juni

Ja idag 10 juni, massa skolavslutningar, jag och mogge satt igår och pratade om tänk när våra barn går ut skolan.. Shit!! Hoppas dessa går fram tills dess inte går lika snabbt som dessa 2 år har gått.. När man börjar prata om det så börjar man tänka eller iaf jag. ; Har ja njutit av bebis tiden tillräckligt, har ja/vi tagit till vara på denna tid med sessan.. Men jag hoppas på det.. Ja saknar imellan åt bebis tiden, den tiden gick så fort,man hann inte reflektera ens känns det som idag! Men ja tror att vi har lyckats helt och hållet.. Vi älskar denna lilla tjej mest av allt ..

Idag ska det stor städas här hemma, skoj va? Inte ett dugg.. Gjorde ett stor pass förra veckan me.. Men tycker det blir lika skitit samma dag som man har städat.. Eller är man lite petig kanske, det säger Mogge att jag e!!! Hmm men men sådan är ja NU för tiden ja va inte sådan som barn kan ja lova, Eller hur mina föräldrar????

I eftermiddag ska ja och Tuwis åka in till stan och köpa studentpresent till kimmen, min kusse som tar studenten imorrn.. Skojsigt.. Att han har blivit så stor och såå snygg.. :D Så det blir att åka och titta när han springer ut sedan fika efter och sedan kl 16 så börjar ja jobba til 20..
Ska bli skoj och se utspringet va ju länge sedan man va på en student, senast va när Robin o Emelie sprang ut 2006..

Jag har funderat lite och tittat på min mosters sida hon har kört denna cambridge kuren, och funderar faktiskt att göra det samma.. Hon har rastat i vikt 14.4 kg på 10 veckor inte illa va!? Ja vill e.. :D Ska prata lite med med henne om det så får vi se om ja börjar!!!

Nää ska väl börja, måste ha lite kaffe först..

Ha en bra torsdag

http://www.viktklubben.se/images/products/prodny.jpg

 

http://1.bp.blogspot.com/_vjbDAIuL3Yo/Sr6eX7Utw9I/AAAAAAAAAJE/urmc-P5ijME/s400/v%C3%A5g.jpg

 

 

Vi 3 mot världen

 

 




Kommentarer
Postat av: Fia

Jag körde det 2007 under 3,5 månad på nästintill ren kur och jag tappade 35 kilo, men då hade jag MASSOR att ta av... och sen toktränade jag samtidigt!! men jag tyckte då att det fungerade skitbra!! Jag är lite inne på om jag får arslet ur vagnen efter graviditeten att köra igen, har jag lyckats en gång så ska jag väl lyckas igen =) Dock kan det vara svårt att komma tillbaka till att äta utan att gå upp igen... men man får beta av den biten innan =) lägga om kost och sedan köra på Cambridge =) sen behöver man ju inte byta ut alla mål :D Lycka till vad du än väljer :D

2010-06-10 @ 14:53:50
URL: http://lillfia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0