6 Juni 2010

Idag sov vi länge, Tuwis sov till 8.30 men hon va fortfarande trött när hon vaknade så hon låg i min famn och kollade bompa medans ja och Mogge sov vidare.. Fyy va trötta vi va!!! Vid 10 ca så gick vi upp,  vet inte när vi låg så länge i sängen sist iaf inte tillsammans.. :/ Upp och käka frulle,, Och den vart låååång satt 1,5h vid frukost bordet... Frågan är vad man gör,, fråga inte oss.. För ja vet inte.. Tiden bara går!! :D

Sedan så gjorde vi oss iordning vi skulle till Ljungsbro, hälsa på Mogges mormor o morfar.. Men när vi kom dit så va dom inte inte utan dom va o fiska så vi åkte till Kina och hämtade henne så åkte vi ner till berg och tog en fika och tittade på dom nya äventyrsbanorna... Det va inte lite folk där nere, Kina bjöd på fika så vi satte oss i gräset och myste lite.. Tusen tack!!!
Medans vi va i Berg ringde Roland och Siv och sa att dom va hemma så vi begav oss lite senare mot bilen och åkte dit och vart bjudna på mat.. Mumma.. Tusen tack för det.. Mycket bus blev det.. Tuwis spelade boll, gunga i hamocken.. Och hade fullt upp..skojsigt!!!

I fredags så märkte jag att jag fått utslag på bröstet och armarna , det försvann sedan på kvällen åter igår lite på fm men mot em lagom till balen så vart det värre, imorse så va det inte så farligt heller, ja höll mig i skuggan idag inget i solen ifall det e det.. Men när vi va i Ljungsbro så började det bli värre igen.. :( När vi kom hem på sena em så vart det bara värre och värre, underarmen vart full av utslag me, min vänstra arm vart rigält svullen, ja fick ont och den vart jätte varm och ännu rödare.. Pappa o gun kom förbi och tittade och det gjorde ont när dom tog på armen.. inget skoj.. Ringde 1177 nu igen gjorde det i fm me.. Men dom kan ju inte säga så mycket förutom att blir det värre eller tycker du det e oroväckande så åk in till AKUTEN, men vem vill sitta på akuten? Inte ja iaf.. Men det kan va en effekt/biverkning av mina medicinern och kombinationen me solen, läkaren sa när ja fick denna medicin att ja skulle va försiktig med solen , men det tycker ja jag vart.. Inte utsatt mig för allt för mycket sol.. Men ja vet inte.. Men ja ska ringa min läkare imorrn om det inte blir värre under natten men det hoppas ja verkligen inte för ja ska jobba imorrn på Åleryd..:D

Men kommer säkert få åka upp till US efter jobbet för undersökning när ja ringt och pratat me läkaren.. :/ roligt värre eller inte!! Det gör sååå ont me..Hmmm inget skoj kan ja lova!!!

Näähe, ska väl gå o lägga mig ska upp vid 05,00 imorrn...

Sov gott

Pöss

 

Våran 60 tals tjeja idag.. :D

Coooling, eller hur!?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0