Godmorgon midsommarafton

Midsommarafton idag, känns det som de? Nej, inte för mig iaf tyvärr och speciellt inte när ja jobbar.. Igår hämtade ja tuwis på dagis och hon blev så himla glad.. Man blir så varm i mammahjärat :) em spenderade vi utomhus , vi filade lite Tuwis busa med barnen på gårn och sedan åkte vi i plocka lite blommo. Till Tuwis krans.. Men hur tror ni den vart?-skit av allt... Det va ju svårt..och det såg förjäkligt ut tyvärr..när dom gjorde en på bompa i veckan så såg det så lätt ut men det va det icke.. Så får åka förbi Maxi o se om dom har nån krans till barn :) ja jobba idag, segt och gå upp kan ja lova, sitter o väntar på bussen nu och det e inte speciellt varmt , solen lyser ju inte :( ja jobbar till 14.30 mogge och Tuwis åker till träskäng och äter midsommar mat sen kommer dom och hämtar mig så ja kan åka hem och duscha o göra mig iordning för kvällen ska vi spendera hos dom bästa Annie, nettan och ellie.. Kommer fler me:) Kommer bli super trevligt längtar :) Trevlig Midsommar på er kära läsare och alla andra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0