Jäkla maskar

Ja denna vart som vi trodde en skit natt... Tuwa vaknade lagom i mitte av den första filme vi såg i går Dear John.. Hon hade väldigt väldigt ont.. Det är så himla jobbigt och se henne lida så enormt.. Mamma hjärtat bara värkar.. Igår kunde jag inte hålla tillbaka tårarna.. Jag brukar stressa upp mig börja gråta för minsta lilla, när hon gör sig illa eller vad som..
Men jag har lärt mig att va lung nu för tiden, men 4:e natten i rad, att bara titta på när hon har sååå enotm smärta va gränsen.. Mogge fick ta henne och byta blöja och tvätta henne medans ja samlade mina krafter..
Tuwis va med och såg klart på filmen, vi fick pausa ett par gången för att hon fick ont, men det gjorde inget.. huvudsaken är att hon mår bra..!! Mammas bästa tjeja!!

Vid kl: 02 så gav vi henne en panodil åter igen, hon vart lite lugnare så vi bäddade upp i soffan åt oss alla 3.. Hämtade täcke och kuddar.. Vå låg alla tre i sked på divanen.. Det va jätte mysigt.. Vi satte på en film till Shutter Iland... Tuwis somnade nästan omgåede och ja lyckades somna ca 30 min innan filmen va slut.. Hur typiskt är det!! Hmmmm besviken på mig sj, Mogge såg klart filmen såklart.. Han bar in Tuwis men ja fick släpa in mig sj.. hahhaha

Vi sov idag till Kl.10.00 ca.. vi började med att städa lite i lgh innan, man tvättar ju hela tiden, hänger kläder och handukar överallt i lgh..
Sedan ringde BVC och sa att dom lagt in ett nytt recept på flytande medicin till Tuwis för dessa förbaskade odödliga maskar.. Så vi gjorde iordning oss och packade in oss i bilen och bar av mot IKEA och apoteket...:D
Men den medicinen vägrade hon ta, lyckat va!! Fick lura i henne den via oboý... Hmm inte bra men men vad ska man göra, när hon vägrar ta den?

I em så har Farmor Kina vart här och busat och fikat.. Trevligt!!

Nu sover sessan se hur länge, hoppas medicinen börjar verka omgående så vi kan sova i natt.. Håll tummarna för oss...

Ska nu se på en film igen.. Up in the air .. Hoppas den är bra!!

http://filmsamlare.se/omslagsbilder/Up%20in%20the%20air72617.png

 



Kommentarer
Postat av: Fanny

www.thewholeweek.blogg.se

2010-06-17 @ 12:08:45
URL: http://thewholeweek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0