Min blivande Man

Jag satt och funderade och tittade lite på bilder här igår kväll och imorse.. Gamla bilder från tiden förr, när jag och Mogge träffades.. Hittade massa brev jag skrev till honom, några gamla lappar jag fick utav Mogge.. Tex. har ja ett lapp från november 2002 kvar i min plånbok som jag ALDRIG kommer slänga eller göra mig av med..
Lappen fick jag av honom när han skulle på julfesten med Golvkomfort när han jobbade där..
Den lappen betyder massa, det va bland dom första gångerna han skrev att han älskade mig.. Ja kommer ihåg att jag vart så glad när ja kom hem och såg den..  Vissa saker glömmer man aldrig.. Jag kommer heller aldrig glömma den allra första gången han sa till mig att han va kär, att han älskar mig.. Eller hur vi träffades.. Lite komiskt.. :D Men vi har gått igenom en hel del skit me.. Haft ett uppehåll men hittade tillbaka.. Dom 5 månaderna vi va i från varann, hände det mycket skit mellan oss me.. Mycket tråkig heter. Men tack gode gud att han tog tillbaka mig.. Att kärleken kan va så stark mellan två människor är underbart..

8 år har vi vart tillsammans och tiden har gått så fort och nu ska vi bli man och hustru det känns verkligen som en dröm har blivit sann.. Vi längtar.. inte bara ja.. :) Ska bli helt underbart att få stå i kyrkan och säga JA till den man jag älskar så enormt mycket.. Som betyder allt för mig.. Fru. Sofia Kjellberg Behrendtz .. Låter rätt bra va!?? Hihihi

Va bara tvungen att skriva hur mycket denna man betyder för mig, han är mitt allt, min allra bästa vänn som alltif ställer upp och finns där..


Du är den som
gör mig glad
Ditt leende,
Ditt skratt
gör mig lycklig
Du är min sol,
Min lycka.

Du är den som betyder
någonting för mig
Du är det bästa
som har hänt mig
Jag Älskar Dig


2007


2002




2007



2009



Augusti 2008










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0