Piss Natt igen

Ja verkligen en sådan pissnatt.. :( Lider så enormt med henne.. Det gör så ont i mamma hjärtat att se henne lida, skrika och verkligen ha ont eller klia som VC säger att det gör..
Hon fick behandling igår, på 1177 sa dom att det skulle ta ca 8-10 timmar innan dom dör (maskarna) och det skulle bli en stor skillnad till nästa natt (alltså natten till idag) på VC/BVC säger dom att det tar tid innan det går över.. Maskarna dör inte direkt.. Det kan ta upp till 3 dagar innan man märker skillnad.. Vilka ska man tro på!???
Natten igen, hon lyckades sova i ca 1 h i går kväll iaf innan det började, sen höll det konstant på fram till 02.00.. Hon va så trött, så hon somnade sittandes imellan däe det gör som ondast..
Vi känner inte igen henne när hon har så ont, lite läskigt är det måste ja säga..

Hon somna vid 02.15 tror ja klockan va om ja ska va exakt, sedan såv vi fram till 10.30 vaknade av att det bankade på dörren. PEAB va det som skulle komma och titta på vårad badrum.. Mogge flög upp kan ja lova.. hihihi
Men vid frullen så började Tuwis få ont igen.. Usch fy va hemskt det ser ut för henne.. Och det värsta är ju att det finns inget man kan göra förutom att va där för henne, trösta henne.. Byta blöja hela tiden på henne!
Usch.. Mammas lilla stackare! Hoppas det går över nu snart!

Annars idag har det inte hänt så mycket, dagen har ju gått så fort bara för att vi sov så länge.. Men skönt va det kan ja lova er!!
Vi åkte en sväng till Mantorp för att handla lite, men sedan har vi vart hemma.. Vart ute och busat och jag har klippt våran häck.. Så nu är den fin me!!!

Nähe, nu ska vi äta lite potatissallad och rostbiff, mumma.. :D Jag som inte brukar gilla potatis sallad men har hittat en jag älskar... Rydbergs potatis sallad Dill&gräslök..:D mums fillibabba..

Ja ska försöka söva sessan, önska mig lycka till.. Hon skriker lite redan.. Mammas älskling..

Imorrn onsdag är vi lediga alla tre igen, sista dagen fram till v. 27 vi är lediga tillsammans.. Så vi njuter för på måndag börjar både jag o mogge att jobba 100% ....

Pöss på er

 




Kommentarer
Postat av: Angelica

Stackars lilla Tuwis!! Vi skickar styrkekramar till henne. <3

2010-06-15 @ 22:39:27
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0