Regn, Regn och åter regn

Ja stackars alla studenter, men ändå så verklar dom inte bry sig...

Vi åkte hemmifrån vid 10.45 ca, skulle åka och handla ett par blommor som vi skulle hänga runt halsen på kimen, åkte till tannefors men där va det strömavbrott så det vart att ta blomsterlandet.. Men det va ju kaos i stan i biltrafiken, tror alla linköpingsbor va ute idag.. och andra sidan inte så underligt att de va kaos..
Vi möte iaf upp madde, nino, stefan, melis, farmor o farfar mfl. utan för Kimens skola som ligget på platens gatan vid priso.. Shit va folk.. Kims klas va den andra som sprang ut, och vilket liv.. Man såg tyvärr inte så mycket det va mycket paraplyer, men men en lite skymt av honom fick vi när dom stod där och sjöng.. :D Sedan kom han fram till oss och vi fick hänga på lite grejer, han hade massa saker runt halsen..:D hihihi

Sedan bar det av upp på lastbilen, och dessa tutor, vilket liv.. Men fasan va skoj dom hade trots regnet.. 

När dom sedan åkte iväg så gick vi till bilen och sedan hem till Tift, där vi gjorde iordning för att Kimen skulle komma hem, vi duka, pynta gjorde välkomsdrink, plocka fram mat och bara gjorde fint..
Tuwis försvann ett tag och och Philip satt och lekte på på hans rum ett bra tag, dom leker kalas bra ihop.. :D Skönt!!

Kimen vart hämtad runt 14 och kom hem och vart överöst med massa paket och kramar, hela familjen, släkten va där både på hans mammas och pappas sida.. Skojigt!!! :D

Av oss fick han en student från Handmålat i stan som det stod Kim Student 2010 och önskar Sofia, mogge och Tuwa på baksidan.. Den va jätte fin.. Hoppas ha blev nöjd.. Och det tror ja han verkade nöjd över hela dagen..
Sedan vart det lite Skålande för våran student, och sedan mat,..

Kl: 15.30 så va vi tvugna att kila jag började jobba kl : 16.. Tråkigt att lämna detta roliga firande, men måste ju jobba för att få in pengar! :D
Så ja jobbade mellan 16-20 lagom pass.. :D Mogge och Tuwis kom och hämtade mig för Tuwis sov så sent idag så hon va jätte pigg..

Hoppas Kimen får en toppen rolig kväll/natt.. :D Och önskar honom all lycka i framtiden..

Glömde ju såklart kameran i tift så bilder från studenten kommer när ja hämtar kameran.. Men en bal bild på kimen kan ni få.. :D

Ha en bra fredagskväll, här kan det bli att kolla på Sagan Om Ringen 2 kollade på 1:an igår kväll.. :D

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0