Torsdag

Ja, vad har hänt sedan sist..
Hämtade Tuwis från dagis, satt dom och åt mellis, dom hade fått lax i dag till lunch.. Tur att dom får sådant på dagis för hemma finns det aldrig fisk för ja avskyr fisk.. Tyvärr..
När vi gick från dagis så ville Tuwis inte gå hem, men hon va lite trött,, Gick till grann gården och gungade lite och efter det så ville och fortfarande inte gå hem hon ville ligga i vagnen och gå sa hon.. Så det va bara att gå och gå i detta varma väder.. Det slutade med att det vart en PW i spåret.. Tuwis plockade blommor på vägen.. Vart i vissa partier inte jätte effektiv men i största del.. När vi hade gått ett varv så vill hon fortfarande inte gå hem , det vart att gunga lite till.. Fick locka henne me glass för att hon skulle me hem, jag va ju såå törstig.. Då gick det någorlunda.. E promenix på 1.5 h va det.. :D
När vi kom hem så vart det en glass och massa vatten, sedan va vi ute oh busa, vi spelade fotboll, spela bandy, sittade när barnen på gården hade vatten krig, Tuwis åkte bobbycar och ja vi gjorde massa skoj.. Ända till 17.20.. Då knallade vi in och började göra pannkakor, det va inte lika roligt kan ja lova som att va ute.. :/ men men mat måste man ha i magen..

Mogge kom hem lagom när vi satte oss ungefär, nyklippt och fin..
Efter maten så klädde ja på mig motions kläderna och fyllde vatten flaskan och så vart det en PW till, sprang en del me fast bara 1 varv denna gång och sedan sittups efter..
Det gick lika lätt eller tungt idag som igår, men ja hoppas att det kommer gå lättare och lättare... Men det tror ja..
Ja är pepp för att komma i form,, så nu jäklar..:D

Nää ska dricka upp mitt vatten och slappa i soffan nu, kroppen är ganska trött, och det känns sååå skönt.. :D

Ha en toppen kväll

Pöss

 

 

 


Kommentarer
Postat av: sophie, nowalies mamma :)

svar: Tack detsamma! :) Är lite intresserad av de där kläderna du säljer, är dom sålda?



Kram

2010-06-05 @ 15:34:23
URL: http://sophiehs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0