Barnkalas,,,, Puuh

Japp söndag idag, nu e min sessa 2 år,,,

Igår va det full rulle me, på fm så kom Mogges mamma, bror me sambo, Mogges mormor & morfar...
Det vart fika och massa paket, av rickars & josse fick hon instrument, tyckte dom va jätte skoj me vänta ni tills ni får en liten,, Hämden är ljuv.. :D Hon fick badkritor me.. Av Kina fick hon en kaffebryggare till köket och massa annat.. Av  siv & roland pengar.. :D Tusen tack för alla presenter..

På em så kom pappa, gun & Emelie och firade Tuttis.. :D Av Emelie fick hon en jätte fin P.op klänning.. Toppen fin.. Tusen tack!!
Av pappa & gun, emelie & Robin va me på det me; en CD- spelare en rosa.. :D skiva me Hoppa Hoppa.. :D Duplo, kläder, ett pippi paraply som hon älskade, massa böcker och massa mer.. Ett stort tack!!

Efter alla hade åkt hem igår och innan Tuwis fick hoppa isäng så fick vi rensa garderoben och plocka iordning och bort gamla leksaker för att få plats med det nya.. :D
Men det gick snabbt och bra.. :D

På sen kvällen vid 21 ca så kom mamma , hon skulle sova här, Det häde lite tråkigheter... Och våra tankar går till Leffan..
Mamma sov här natten till idag, på soffan.. Imorse så vågade inte Tuwis riktigt gå in i v-rummet för att väcka mormor,, hihi va ju konstigt att hon låg där,, Men till slut när hon fick liv i henne, så vart hon lite skeptiskt.. :D hahah Ni skulle ha sett minen.. Men den va det full rulle.. hihih Va roligt och ha henne här...

på fm idag så va vi ute och gick en sväng för att få Tuwis att sova men oxå för att komma ut lite och röra på sig... Det va skönt, träligt bara att det började regna på hemvägen..

Kl. 15 så va barnkalaset i fullgång, shit va barn.. :D Men det gick bra men åter igen, shit va barn.. Tuwa som e så lugn stod bara och titta när grabbarna röjde i hennes rum.. Hon ropade när hon  såg att dom lekte med hennes dockvagn.. Det gillade hon inte.. Men hon säger ju inte till på skarpen. Hon e ju så försynt och lugn... Hon måste börja bli lite tuffare.. Men det kommer väl.. Hon förstod nog inte rikgit vad som hände, ho bara tittade och gick runt..
Hon fick massa fina presenter av Annie, Nettan och Ellie fick hon saker till sitt kök, Hello Kitty tofflor och en Pippi Klännig som hon ville byta till direkt,, jätte fint och ett stort Tack!!
Av Mia, Jimmy, Leo, max, Emelie, Stefan, Noel och Casper fick hon en pratande damsugare.. Kommer bli kalas bra Ett stort tack igen.. :D
Av Fia, mange, Ellioth och Elton fick hon ett Tingeling sett me Linne och troser och ett tårta som man kan skärta till köket. Tackar!! :D Det uppskattades..

Tusen tack igen för alla presenter hon har fått denna helg, inte ett dugg bortskämd.. :D hihihi

Igår fick hon ju me öppna presenter från oss och när hon såg dockvagnen och tingenling filmerna så vart det ett tjutljud.. :D Det vart hon glad över.. :D Underbart och se.. :D

Nu på em efter barnkalaset så va min faster Madde, Nino och Philip här jätte skoj.. Och av dom fick Tuwis även farmor & farfar va med på detta.. En klänning, ett bar leggings och en bok... Tusen tack! Kläderna va såååå fina..

Nää he  nu ska ja nog lägga mig.. Kommer bli bilder från Tuwis 2 års helg...

Första tårta ja gjorde i fredags

 

Öppnar present från Tina och Lina

Tina  hjälper Tuwis att öppna tingeling

Lina & Theo

Öppnar paket från moster Petra, Martin och Charlie

 

Nu har Mormor kommit

Öppnar paket från Mormor & Leffa

Mer paket från mormor & Leffan

Paket från farfar & Mona

Mer paket från farfar o mona

Morbror Mogge & Charlie

Tuwis ville oxå va me

Paket från Mamma & pappa på rätta dagen

Öppnar dockvagnen

inget bortskämd.. ;)

Pluttan

Hihihihi leker me lite av nya leksakerna

2:a tårtan ja gjorde till lördagen

inte lika nöjd me den men men den gick att äta.. :D

Paket från rickarn & josse

Hämden e ljuv... :)

Fått av Faster Emelie

Paket från Morfar, Mormor gun, morbror och moster emelie

Massa paket

Fått sin första egna cd-spelare

Tårtan ja gjorde tills idag på barnkalaset

Öppnar presenter från Annie, Nettan och Ellie

Öppnar present från familjerna Storm och Nyhlén/Eriksson

Paket öppning från familj Eklöf/Haglund

Max & Mia

Alla barnen på kalaset

Prinsessan

Mia, Max, Annie ( min tärna)& ellie

Noel & Tuwis

Leo & Tuwis

Tuwa med födelsedagspresenten

Ja lite eller mycket bilder vart det och det vart en del bilder ja har tagit me under helgen... vart vist en bit övern 200 bilder.. Men vadå hon fyller ju bara 2 år en gång.. :D

Nää nu ska ja krypa ner o mysa med min blivande..

 

Pöss på er

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Fina bilder!! Tack för igår, jättemysigt! Du är så duktig, bakar och styr:-) Ja nu är firandet över för detta år, shit vad fort två år har gått!!- kram på er från oss!

2010-03-22 @ 07:57:13
URL: http://mintass.blogg.se/
Postat av: maria

tack för igår.. jätte kul och gott fika.. drömde mardrömmar om skrikande barn och pipor inatt :)

kram

2010-03-22 @ 11:21:30
URL: http://nyllat.blogg.se/
Postat av: Jesica G

Vilka fina bilder! och tårtor!!!

2010-03-22 @ 17:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0