Dålig uppdatering

Japp det e lite dåligt med uppdatering, men orkan och lusten finns inte längre.. Det e så mycket annat nu me.. Fullt upp i skolan.. Det är sååååå mycket och detta grupparbete vi håller på mer är äntligen slut på Tisdag... Skööööönt!!Kan ja lova, och ja e inte ensam och tycka det i klassen kan ja lova...

Idag har det vart en lång dag, från 9-15.. Det vart segt men sista 2 h så vart det bara om APU som vi ska ut på mellan v. 14-18.. Ja ska va på Omsorg Åleryd, ska bli spännande och hoppas på det bästa..
Har massa uppgifter och göra me, som har med APU att göra.. Ibåde Omvårdnad och Social Omsorg.. Så det kommer bli arbeten upp över öronen.. Men ja hoppas att ja blir minst Godkänd..

Imorrn är ja ledig, ska bli såå skönt.. Ja känner att ja behöver landa lite och vila mig,, Tuwis e på dagis mellan 9-14 sista dagen denna vecka!!

Helgen så är det dop för Elton, i stjärnorps kyrka, ska hämta presenten på fredag när ja endå är i stan på föreläsning om alla Lagar, skoj va!?

Mogge ska imorrn me på intervju på K-rauta, hoppas på nått iaf..Håller alla fingar och tår.. Gör det ni me!! :D

Bröllops planeringen är i rullning, tror ja har hittat min klänning, har nu även bestämmt hur Mogges kläder ska va, ringar har vi tittat.. Fortfarande kollar ja priser och jämför.. Det e sååå mycket planering som man inte trodde kan ja lova.. Ska hitta en klänning me till min kära tärna Annie me.. :D
Ska bli så skoj, vet ju hur ja vill ha det exakt.. Men svårt och få ner det och hitta allt.. Till ett rimligt pris..
Men det ska nog bli fint och bra.. Hitta nån som ska sjunga me.. För vi är nu överens om låtarna.. :D  Jag längtar så enormt till denna dag.. :D
Men det kommer troligen gå fortare än vad man tror antar ja.. Helt plötsligt står man där 3 månader innan och det är massa saker kvar att fixa!!! hihihi

Nää nu ska ja kolla till mina älsklingar som sitter i badet!! Sen ska ja duscha såååååå skönt!!

Ha en bra Onsadags kväll och missa inte fuskbyggarna ikväll.. :D

Pöss på er

http://gotteochvi.blogg.se/images/2009/brudpar_stor_44443939.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0