Första dagen på jobbet

Ja kliva upp klockan 5 imorse va tufft, men inga större problem.. Ja va så glad och nyfiken på jobbet..

Tuwis somnade vid halv 8 igår kväll och vaknade inte en enda gång tills vi gick och la oss, ja somnade ju ganska omgående som vanligt.. Men när ja vaknade imorse så låg ingen Tuwis mellan mig och baby, och vad ja kunde minnas så hade hon inte helle vaknat nån gång under natten... Duktig tjeja!!

Frullen fick ja ta i busshålls platsen, ville inte väcka snuttan som sov så gott i sitt eget rum, så ja hälde upp nyposoppa i en kaffe mugg, sådan ja kan ha me mig och bredde på mackor och packade ner.. Men ja fick allt ta mina mediciner innan.. Och inget kaffe på morgonen, trodde ja skulle bryta ihop under dagen men det har gått bra utan morgon kaffet.. :D peppar peppar..

Kom till jobbet vid 6.45, mötes av snäll och trevlig personal, vart väl omhändertagen! Fick gå brevid en kvinna som va trevlig och gjorde det bästa för att förklara bra för mig..
Ja kommer gå både inne i service huset och ute i hemtjänsten..
Och ute i hemtjänsten är ja lite nervös inför, för ja hittar inte i Ekholmen, har aldrig vart i dom trakterna heller.. Så det e en djungel, men ja hoppas att det kommer gå bra, får studera kartor över Ekholmen eller nått..
FM passet va vi ute och efter lunch  inne i huset.. men det va kaos ett tag, låg efter massa, men vi fick arbete arslet av oss så vi va klara prick när vi skulle sluta kl: 14..
Fick mer tider så ska jobba kväll på måndag mellan 16-22 och på torsdag mellan 7-14.. Det e dom dagarna ja kommer gå brevid sen ska ja klara mig själv..:S nervöst men spännande och skoj!! :D

Såå skönt att äntligen ha jobb, är sååå lycklig!!!!

Mogge & Tuwis kom och hämtade mig efter jobbet, har verkligen saknar båda två idag massa.. Kändes underbar och få träffa dom.. Tuwis träffade ja ju inget imorse och det tyckte hon me va konstigt, hon hade vaknat vi 6.30 och kommit in till Mogge och det första hon hade sagt va: - Mamma, inte här.. !! Såå söt och hon har sten koll på allt..

Det har vart en lååång dag, så ja har vart ganska trött, kom hem vid halv 3 ca och gjorde mat och sen så duschade ja och la mig i soffan och vilade en stund, kunde knappt hålla ögonen öppna.. Men efter ca 45 min vila så vart ja piggare och busade massa me snuttan.. :) Vi har även gjort fruktsallad här på kvälls kvisten det va riktigt gott tyckte Tuwis me..

Nu sitter vi och tittar på Lyxfällan, Tuwis sover..

Imorrn ska vi åka och leka me Carro och Jesper, ska bli skoj va länge sedan man såg dom och få se deras nya lya och framför allt carros bebis mage.. Jesper ska ju bli storebror till en lillebror.. :D Sååå mys...

Ja det va min dag, inte så skoj men men

Ha en bra torsdags kväll




http://www.offentligajobb.se/upload/personal/logotypes/5847_luntitled.JPG

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Din dag var ju jätteskoj!! Spännande med nytt jobb, det kommer att gå galant. Du är så duktig vad du än tar dej för:-)Elliot har fortfarnade feber som inte riktigt vill ge med sej men jag hoppas han blir frisk snart så vi kan ses!! Inget kul med sjuka snuttisar. Ska vi hitta på nåt på valborg? kram på er!

2010-03-11 @ 22:09:41
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0