Kalas dag 1

Japp nu e första dagen med kalas över, det har vart full rulle ända sedan kl 8.00 i morse.. Som sagt så glämde vi lite saker igår när vi handla så Mogge fick åka och handla det imorse..

Va städade lite på fm och ja gjorde tårta, sedan kl: 12 så kom första gästerna, Lina, Theo och Tina,, Av dom fick Tuwis en Tingeling "stad" eller vad man ska säga,, Tuwis vart lycklig när hon såg att det va Tingeling,, Den vart kalas bra.. Tusen tack..

Vid 13 så kom min lillasyder, Martin och Charlie, av dom fick hon play-doh lera,, Tack tack straxt efter så kom Mamma och Leffan av dom fick Tuwa, en Skrållan bilbarnstol, Nalle Puh bok med 5 olika sagor, ett städ kit och en rit tavla.. Alla passade perfekt,, Tusen tack..

Efter dom eller nästan samtidigt så kom Mogges pappa & Mona då fick hon, kläder, en leksaks maberedare och en bad docka.. Tackar!

Mamma, leffan, Petra, martin och charlie va kvar länge vi åt middag tillsammans tacos, det va välbehövligt man kan inte leva på tårta, bullar o kakor en hel dag eller inte ja iaf.. magen kör ihop sig totalt...

Petra och Martin åkte hem vid 19, lilla charlie växer ju så det knakar, såå underbart söt.. Och nu ska dom flytta hit till Linköping så eller i Juni så då kan man umgås mer me dom... Kommer älska det.. :!!!!

Imorrn fm så kommer Mogges bror me sambo, mogges mormor o morfar , mogges mamma och firar Tuwis, och på em så kommer pappa & gun.. Så full rulle men vi får lite egen tid och mys med våran stora 2 åring...
Kan knappt fatta att hon redan är 2 år... Det går så fort, och tankarna kommer har man tagit vara på tiden, njutit tillräckligt mycket av den.. Får nästan lite dåligt samvete för att ja tror inte man gör det.. Och det ska ja försöka ändra,, Ta vara på all tid och varje minut man har med henne.. Snart är hon 16 ja lovar, känns som det skulle kunna gå så fort!!
Mammas sessa!!

Nehe, dagen har vart lång, jag har världens huvudvärk, så ja tror ja kommer släcka ner och bädda ner mig i sängen och kolla på så ska det låta och kanske sedan slänga på en film i sovrummet... låter mys va.. och bara mysa med min blivade man!!!

Har tagit massa bilder men dom kommer inom kort..

Pöss på er

http://summamamas.stblogs.org/archives/happybirthday.jpg




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0