Måndag redan slut nästan

Ja så e det,,, denna dag har gått snabbt och vart mysig..

Det vart en sväng till Norrköping, Bauhouse köpte en stor kruka till framsidan lite blommor, sen va vi runt lite men köpte bara present till Ellie oxå annars vart det inte nått mer handlande.. :D Ovanligt för att va ja, kanske håller på att mogna me vem vet.. Haahhaha Kan ju alltid hoppas..
Tuwa slockna som ett ljus på hemvägen, vi åkte till Maxi för våran veckohandling och Tuwis sov genom den me så det gick fort.. Köpte ett par skor till Tuwis där me, jätte fina.. :D Hon provade dom och hon va så fin i dom... Hon va så stolt..Riktiga sommar och vår skor..:D

Väl hemma så bara packade vi upp matvarorna, satte på kaffe, bytte om och sedan så gick vi ut och tog en fika på framsidan, ja och Tuwis planterade lite penceér, och sådde blåklint... Tuwis tyckte det va skit skoj och vile fortsätta, så det vart en på bordet me.. :D Jätte fint vart det så nu ha vi bestämt att det e vår.. Vi rensade även rabatterna.. :D Såå mys..Tuwis hade sin nya dockvagn ute me, skojsigt...

Nu har vi precis ätit middag och Mogge & Tuwis sitter i badet och ja här väntar på att det e min tur..

Imorrn skola åter igen, lång dag...

Nää ska hänga tvätten...

Pöss på er

http://www.tradgardsverkstan.se/bilder/pensee.jpg

 

http://hogskolanihalmstad.blogg.se/emilie/images/2009/blc3a5klint_40602457.jpg

 







Kommentarer
Postat av: Carro

Hej gumman!

Jasså, fan va bra :) Jag röstar helt klart på Emmaljungan asså :) Jo nu mår vi bra igen, skönt, det tog ju bara en vecka :S Hoppas ni mår bra och att snuttan hade en fantastisk 2 års dag?



Kram kram

2010-03-23 @ 15:42:13
URL: http://czachrisson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0