Onsdag, igen!

Jaha då va det onsdag igen,, Men hallå, vart tar alla dagar vägen... !???

Idag försov vi oss inte, vi va uppe i god tid, hann allt vi skulle och även låg vi och mös i sängen innan vi gick upp.. Både ja & Mogge och såklart Tuwis tycker att det är så mysigt att ha henne mellan oss på morgonen att hon kommer in till oss på natten... Låter konstigt för vissa kanske, men vi älskar det!!! Och hoppas inte det slutar.. Dom dagar hon sover hela nätter utan att komma till oss och vi vaknar utan henne i sängen, så känns det såååå tomt och konstigt.. Då går man upp direkt och går in till henne och tittar så inget hänt!! Hönsmamma som ja e!!

Tuwa vart lämnad på dagis vid 8.30 som vanligt och såå skönt att dom e ute nu varje morgon och äter frukt ute nu igen,, Underbart för barnen.. Och som personalen säger, att man märker att barnen har saknat sandlådan, baka kaka, åka rutchkanan.. "vanliga" vintrar här så kan man ju säkert göra det endå för det brukar ju inte va så mycket snö men i år har det vart extremt... Usch, skönt att den tiden e över, eller hur??

Mogge skjutsade mig till skolan, men när ja väl kom dit så fick ja reda på att vi inte började förens kl: 10 men det gjorde inget.. Ja fick tid att prata me min "mentor" ang termin 3 som e nästan termin altså hösten.. SÅ nu e den planerad och det känns skönt och underbart.. Kommer läsa två inriktingar, vanligt vis så skulle ja få ta och läsa en termin till pga det men min mentor e så snäll så hon fixar så ja kan läsa båda nästa termin.. Men det kommer bli tufft och mycket och göra och även bröllops planering, men det ska gå.. Mogge vet även om det så vi får kämpa ihop.. Och det e ju nått ja verkligen vill så ja tror ja klarar det, eller ja vet att ja klarar det!!! Har ju aldrig legat efter med nått i skolan denna gång får ju VG och MVG i allt eller har 1 G av 6 inte illa va?? hihi Ja e nöjd.. :D Så nästa termin ska ja  läsa kursen: Arbetsmiljö och säker het och inriktiningarna: Sjukvård och Barn & Ungdoms sjukvård... Och ja verkligen lääängar, ska bli såå skoj!! Ut på APU i dessa kurser me så 10 veckors APU nästa termin men fördelade så att en i början och en i slutet... :D Är såå glad..

Magen skönter sig någorlunda nu igen , har lite lätt molande värk hela tiden, men ja e så van att ha värk så ja lider inte så hemskt mycket av det men imellan åt är det jobbigt, känner ju av det när ja anstränger magen, eller som när ja sövde Tuwis och hon ligger och sparkar på magen, så gör det riktigt ont... :( Men men hoppas dom hittar en lösning snart... Hoppas Hoppas..

I eftermiddags så fick vi besök, Lina & Theo kom förbi, såå mysigt, och det tyckte Tuwis me kan ja lova, började köra med Lina direkt... :D Och hon vill så gärna leka med Theo men han e ju inte lika stor som sessan, men när ja tog upp Tuwas gamla gåstol så körde Tuwa runt Theo iden och dom hade skoj.. Han bubblar så dant och han e så go lilla guldklimpen.. Dom vart även bjudna på mat, enkelt, spagetti och köttfrssås typ i ugnen, Lina gillade det.. Theo och Tuwis åt spagetti... :D Gull ungar

Nu på kvällen så har ja o mogge badat katt,,, Shiva hamnade som vanligt i slagsmål med en hankatt, och ja hörde när ja låg och sövde Tuwis hur dom slogs det bara small, Mogge gick ut men hittade inte nån av katterna sedan gick ja ut och då kom Shiva springandes från garagen och den andra katten satt i hördent av huset hos oss och va helt o rörd, byr sig inte att man skrämer honom, man skriker åt honom hoppar typ framför honom... VIlket pucka och så hade han pissat på shiva så han stank kan ja lova så av den anledningen så fick hon bada och ser ut som en liten råtta.. :D Men det va inget skoj hon vart hysterisk men vad ska man göra då, ska hon gå och stinka och äckla ner alla våra möbler, det går ju inte!! Men ja hoppas vi fick bort allt...

Imorrn skärtorsdag, skärtorsdag för 2 år sedan så låg ja och födde barn, hihih och Nu ska ja imorrn bitti klä ut henne till påsk kärring till dagis.. :D Hihih tiden bara springer.. :D

Nää ska sova så ja är ut vilad imorrn..

Pöss på er

http://4.bp.blogspot.com/_adqOJD5VR3s/Sd2RLqcqxGI/AAAAAAAAB1Q/zzKAcTugz3w/s400/p%C3%A5skk%C3%A4rring.png

 



Kommentarer
Postat av: Fia

Grym du är som kör allt på en gång i höst =)) men skönt att få det klart!! Då blir du klar undersköterska till jul?? O du kommer fixa allt lätt med bröllopsplaneringen också =) man får delegera ut lite saker... Vi började planera i februari och boka =) o det är ändå inte stressigt nånstans o alla bitar är på plats, ska bara få dom att sammanstråla samma dag ;-)

2010-04-01 @ 13:53:35
URL: http://lillfia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0