Slappis söndag

Ja det har det verkligen varit, Tuwis sov ju första natten i sin egen säng på en vecka och det gick bättre än vad vi trodde.. Tummen upp.. Hon skrämde skiten ur mig i natt.. Hon vaknade upp och gick in till oss vid 02.20 och hon e ju så duktigt och stänger dörrarna hon går igenom.. Och vi har ju stopp på dörrarna så när man ständer så dunkar det lite, och när hon skulle stänga våran dörr så stängde hon den lite hårdare och det dunkade till ganska hårt och ja vakna med ett ryck och hjärtklappning, men ja såg att det bara va hon så va det ingen fara.. Hon väckte Mogge innan ja knappt hann reagera och ville att han skulle lyfta upp henne i sängen.. Och det gjorde han i sömnen för när han vaknade imorse så fattade inte han att hon kom in till oss i natt och sov i egen säng.. :D hahahahh

Ja vasaloppet va ju i dag så det har ju vart på hela tiden, och Jörgen Brink vann.. :) Bra där..

Tuwis vaknade nog vid 7 tiden eller liknande hade inte riktigt koll ja va såååå trött... Så på fm så va hon rätt gnällig och tjurig så vi la oss i sängen och skulle försöka att söva henne det har ju aldrig lyckats men hon somnade så fort ja la mig brevid henne och höll om henne.. :) Då e hon trött kan ja lova... Och hon sov en timme lite drygt.. Skönt..


Pappa & Gun kom förbi på em och vi va ute och gick en sväng, skönt.. Tuwis åkte lite pulka men man märker att hon inte riktigt e kry.. Hon har nu blivit hängig och seg och det brukar hon inte va när hon e sjuk. Men iof så har hon imorrn vart sjuk i 1 vecka.. Så det tar ju på kroppen och krafterna.. Lilla snurpan.. Febern försvann där på fm/em men har nu på kvällen kommit till baka så panodil igen innan sängen.. Hoppas den är borta helt imorrn.. Lilla snurpan..

Imorrn är det Kuratorn igen, Kl.9.30 ska ja va där, ska va skönt och prata lite igen.. Sen e det ju måndag och våran veckohandling.. :) Usch va tråkigt och handla , känner inte för det kan ja lova...

Skulle ju på kalas idag me, Ellioth fyller ju 2 år på onsdag men fick tacka nej till det me tyvärr, men ska dit och fira honom på onsdag ist.. Tänk våra barn e 2 år redan.. Shit va tiden går fort.. bara 2 veckor kvar tills min sessa fyller.. :D Stora tjejen!!!


Näähe ska surfa runt lite mer och kolla bröllops sajter.. :) Det är såå skoj, längtar  tills det närmar sig,, våran stora dag!!!

Ha en bra söndag..

Så här hittade vi Tuwis förrut.. :) Gullungen

 


Kommentarer
Postat av: tk

barn är så härliga. Din dotter är så söt.

2010-03-07 @ 20:56:05
URL: http://tulins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0