+ 10 kg

Ja inatt har vi haft natt gäster, mamma , petra och Charlie sov här... Charlie va lite förkyld så han grät lite inatt,, Men det gick över efter en stund.. Vi sög näsan på honom och han somnade i min famn.... hur mysigt som helst.. :D Moster ögonsten..
Annars va natten som vanligt, fast ja va inne och råkade väcka tuwis.. Skulle bara titta till henne och pussade henne och hon vaknade va inte med mening kan ja lova så fick bära över henne till oss då men hon somnade omgående kan ja lova...

Imorse ringde kl: 7 men va så trött så vi låg till halv 8.. Men jag och Mogge va tvugna att åka hemmifrån vid 8 för ja skulle till läkaren och mogge skulle jobba..
Tuwis hade idag studiedag på dagis, så hon fick va hemma med Mormor, moster och kusse charlie..
Hade tid hon läkaren 8.30 va klar ca 8.45 vad skulle ja dit och göra han kunde lika väl ha haft telefonkontak med mig...
Det han konstaterade va att jag har ätit kortison allt för länge, nehe, har ja sa ja.. Det är det jag har sagt hela tiden att ja vill sluta men min tyske läkare har då o då ökat dosen.. Hmm Så fick även idag väga mig, och ja viste att jag gått upp av kortisonet men trodde det rörde sig om 5 kg kanske , men icke 10kg vätska eller nått,,, Men 10 kg har ja gått upp av kortisonet.. Och bara för att ja ätit det kontinuerligt i snart 1 år.. Inte bra kan ja lova.. men ja ska nu börja trappa ner kortisonet.. först ville läkaren att ja skulle trappa ner mycket sakta men när vi såg att jag käkat kortison 1 år och gått upp så mycket så skulle vi göra det en snabbare väg.. Trappa ner på 1 månad, det som kan komma och bli så är att ja kan få biverkningar enligt honom, få ångest, ingen ork, trött, illa mående och liknande men jag hopppas ja slipper det.. håll tummarna för mig..

Mamma och petra åkte hem vid 13 tiden , jag och tuwis gick då in och busade lite och käka lunch.. Det är ju mellan 12-15 eller nått solen e som starkast och det är varmast ute.. Så då passade vi på att va inne och vila lite.. Både jag och Tuwis somnade i soffan en stund till bambi.. mys.. Hon somnade i min famn.. Åååå underbart mys!!!!!
Vid 15.30 tiden gick vi ut igen, satte oss på en filt utanför på gräset och åt melon.. Underbart gott,.. Tuwis älskar det.. Sedan gick vi till lekplatsen och busa innan vi gick in och bada och gjorde ording middagen till pappa kom hem.. Det vart grillat idag me.. Mumma kan ja lova...:D

Natta Tuwis idag va en match tog 2h,,

Näähe ska fortsätta kolla på Jerry Maguire...

Ha en bra fredags kväll..

Pöss på er


http://coolrain44.files.wordpress.com/2009/10/jerry-maguire-dvd.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Angelica

håller tummarna för att det ska bli så lite biverkningar som möjligt! Helst inga ju!

Kramar om

2010-05-21 @ 22:40:03
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Annie

Tack snälla gumman...NI är världens bästa vänner=) Hoppas allt löser sej med kortisonet nu och att du inte får några biverkningar!!-vi hörs snart. kram

2010-05-22 @ 22:05:45
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: Fastra di

Lilla gumman vilken otur du har! Jävla klåpläkare som ökat dosen och dessutom låtit dig äta det för länge! Man blir trött på läkarvården när det är såna klåpare som har hand om en! Jag hoppas du slipper biverkiningar och att du kan gå ner dom där kilona utan problem! Jag håller alla tummar jag har för dig, det vet du!

Pussar o kramar i massor! <3 <3 <3

2010-05-24 @ 12:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0