Debatt

Ja idag tisdag och den dagen har vart vart nervös för...

Tuwis har sovit mellan oss inatt hon vaknade vid 22 tiden och kom upp och det gick inte att söva om henne i sin säng så vi bestämde att hon sak få mysa med mamma o pappa hela natten.. Mogge älskar det.. Jag tycker det är jätte mysigt me men hon ligger nästan på mig hela nätterna när hon e hos oss.. Skruttfia.. men det är underbart och ha det viktigaste i livet brevid sig och vakna tillsammans.. Myyys!!

Tuwis började på dagis vid 8.30 idag, jag började 9.30 och Mogge 9.00 så Mogge skjutsade mig till skolan idag.. Skönt slippa åka buss.
Iskolan så pratade vi ihop oss innan debatten, vi började inte som tur va, vi va i mitten...
Debatt om organdonation, det är inte det lättaste,finns det några nackdelar? Vi va ju iof FÖR organ donation.. Men jag gillar ine debatter, eller prata inför klassen,, det gör mig sååå nervös.. usch. men det gick bra.. Vi fick ut det vi ville.. Som tur va.. :D

Innan bussen fick så gick ja in på skoaffären som ligger på gränden och hittade två par sandaler till Tuwis, hon behöver det verkligen.. Ett par "lek" skor och ett par när vi ska åka nånstans.. Vill inte att hon har sina lekkläder när vi ska i väg.. Köpte stl: 24 och det har hon i sina gympa skor och dom e bara jättelite förstora med dessa två skor är jätte mycket förstora.. så det är bara att åka in imorrn och byta dom..:D Visar bild senare ... Dom ena skorna som hon sak ha som lekskor tror ja vill hon inte ta av sig hon älskar dom.. Ett bra betyg och så gjorde ja ett bra kap me.. dom två skorna för 139:- inte illa va.. Rätt ok!?? hihihi Jag är nöjd..

Nu har ja betalat räkningarna, mindre skoj, Tuwis kollar på Barbie så länge, ska snart göra lite mellis.. Det står ju som spö i backen så ingen ute lek ännu iaf.. Hoppas det klarnar upp snart så vi kan gå upp till affären och handla lite.. :D

Nehe, höres senare..

Pöss på er

http://www.momentsonmemory.com/images/donorlogo.gif

 

Vill du donera organ och vävnader och inte anmällt dig ännu så klicka här

Donationsrådet

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0