Lördag kväll

Ja lördags kvällen gick snabbt tycker ja,ja sövde Tuwis men idag va det inte lätt..kanske beror på att hon sov ganska sent i dag på dan...hon va riktigt envis..vi försökte både ja o mogge men tillslut så lyckades ja...:) skönt!!! Så hon somnad väl runt kl:21.15 ca.. Och vi började söva henne vid kl: 19.50 ca...så vi höll på ett tag..Hann se slutet av körslaget..moreaus vann , bra lr dåligt tycker ni?ja älskade Picasso version av MJ:s låt...grym!!!!Efter körslaget så satte vi på en film det vart Twilight ...Grymma filmer..snart kommer 3:an me:) Nu ligger ja i sängen och bloggar från mobilen ,ska försöka sova så man är skapligt utvilad imorrn iaf...för imorrn blir det åter en mamma o dotter dag med massa bus o lek...och så kommer Lina o theo me på em,myss!! Nähe godnatt på er, sov gott o dröm sött!!! Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0