Öland

Ja idag har det vart en toppen dag, vilen familje dag.. underbart!! Vi har verkligen njuit av varann.. :D

Vi packade in oss i bilen straxt innan 11.. När vi kom ner till söderköping så lyste solen för fullt fast det blåste lite.. men vi trottsade blåsten och satt ute på uteserveringen i solen dock.. Vi beställde 2 olika glassar.. Det vart en Hello Kitty glass och jag/mogge tog en geisha glass.. Den va riktigt go med stor.. Så trur att vi inte tog en varsin glass att vi delade på dom.. :D Men det va riktigt smarrigt kan ja lova er..
Efter vi ätit upp glassarna så gick vi ett varv, det är så mysigt i söderköping tycker vi..:D Vi gick och tittade på båtarna och det gillade Tuwis, gick och tittade på blommor, gamla hus och busa lite.. Sedan åkte vi till outlet butiken och köpte en solhatt till Tuwis, hon skulle bara ha den. .:D

Sedan åkte vi hem va hemma på em igen, lagade mat och slappade lite.. :D Senare på em så kom pappa & gun och hälsade på då va vu ite och busade för fullt.. Vart fika utomhus, mys, Tuwis visste inte riktigt vad hon skulle leka med hon hoppade runt med allt.. Cyckeln, bandy bla..

Nu söver mogge snuttan , dom har badat i 1h nu på kvällen, medans ja har kollat runt lite på olika alternativ till weekend boende på öland.. Det är vad vi ska göra i sommar, den weekend vi har tillsammans..
Så vi har skickat bokningsförfrågan på en stuga i borgholm,. Jätte fin camping.. Så ja hoppas den är ledig när vi vill hyra den.. :D Hoppas på svar i morgon, men är inte den ledig så finns det många andra bra alternativ som vi hittade.. Men vår första familje semester själva..:D Ska bli mysigt..  Ja och Mogge har heller aldrig vart iväg tillsammans/ensamna så det ska bli en upplevelse.. Längtar redan..:D

Imorrn tisdag, skolan igen, sista veckan.. Ett år har redan gått, bara 1 termin kvar tills jag är uska, barnsköterska :D Känns underbart måste ja säga, fast ändå lite oroväckande me.. med jobb och allt.. :D Men jag hoppas på att det ordnar sig..
Peppar peppar...:D

Nehe ska kolla lite på tv..

Ha en bra måndags kväll , lite bilder från dagen...

Pappa & Tuwis på bryggan

 

åååå fått in glassen

 

Hello Kitty godis i munnen

 

 

Tuwis glass

 

 

Min glass

 

Tuwis traskar i en fin gränd

 

Roligt med vatten

 

 

Pappa & Tuwis

 

Tuwis i stora kunga stolen

 

 

Vi 3 för alltid

Älskar min fina familj så enormt mycket

 

 Kommentarer
Postat av: Anonym

Hello Kitty är såå sött.

2010-06-01 @ 13:12:39
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: gun kjellberg

Hej! Ni har världens goaste tjej och är en fin familj. Jag är stolt över att få vara Tuwas extra mormor. Hon betyder allt för morfar och mormor.Hoppas att ni får det bra på Öland . Det ser jättefint ut. ( får se om detta meddelande kommer fram nu ) kramizar från momo & moffa

2010-06-03 @ 16:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0