Våran Helg..

Ja våran helg, har vart lugn, Mogge har jobbat halva helgen..

Det har innehållt massa sol, bus och mys.. Underbart.. I lördags så va vi hos Tina och hälsade på och gratta henne och Robin till deras lilla sessa , Lilla Lea.. Såå söt hon va då.. Och sååå himla lika Tina.. :D Vi vart bjudna på kladdkaka mumma.. Tinas kladdkaka kan man inte slå kan ja lova.. Tuwis älskade den.. Hon lekte med Disa (hunden)

När mogge slutade så åkte vi till skägget en sväng och hälsade på lillasyster som höll på att köra flyttlasset dit.. En större lgh så det kommer bli bra för dom.. Botten plan me ...:D Kalas.. Men idag ligger hon sjuk syster.. 39 graders feber och genom förkyld.. Krya på dig..

Kvällen spenderade vi hemma med godis, cola och chips.. Mumma och så grillade vi för tredje dagen i rad.. Sååå gott.. Tuwis älskar verkligen grillat kött..:D Ja me..!! hihihi
Va lite trubbel att söva snuttan igår med, men ja löste det efter.1,5 h..

Idag har det inte allt vart så fint väder som jag hade hoppats.. det spöregnade ju inatt och imorse när vi vaknade så va himlen klarblå och solen lös tills vi kom ut till Ekängen så kom dom mörka molnen och det började regna.. Mogge skulle hjälpa till med muren, dom fick en hel del gjort kan ja lova..:D Så ska han hjälpa till på onsdag me hoppas dom blir klara snart med allt elända som händer där ute.. För deras skull.. Kan behövas lite lugn och ro me..
Vi åkte hem idag så vi va hemma till hockeyn började, medans hockeyn rullade så satte ja på en film till tuwis en stund medans ja torkade ut och städade alla våra kökslådor, dammade, plockade in tvätt.. med vid 17 så tog ja me Tuwis ut och busade lite.. Full rulle kan ja lova.. Vi cycklade och höll på.. Borstade bort alla spindlar som finns här.. :D

Nu sover sessan, jag sitter här och kollar lite bröllops planer, pratar med en tjej ang middagen på bröllops festen.. Kollar olika bords dekorationer, inbjudningskort mm.. Det är riktigt skoj..:D Men svårt och bestämma sig vad man ska ha..:D Men vi e två om det så ja hoppas vi hittar nått som båda gillar..

Nehe, imorrn plugg för min del, inför våran debatt på tisdag, om organ donation.. Shit, vad ska ja säga, jag hatar verkligen sådant.. Prata högs inför klassen,usch., skapar klumpar imagen.. Men jag hoppas det komer gå bra!!


Nehe ska återgå till att mysa med min blivande man.. :p

Puss på er

 

http://www.youmeandlove.com/wp-content/uploads/2010/02/smallpigart_youmeandlove_28.jpg




Kommentarer
Postat av: Angelica

När vill du ses för att smaka mina cupcakes då gumman? Kanske du vill ha några till bröllopet? :)

Kramar

2010-05-24 @ 00:53:23
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0