Vilken brud är ja?

Dina svar i testet tyder på att du är den

romantiska bruden

Du är en känslig och romantisk person och du vill att ditt bröllop ska återspegla detta. I din ultimata bröllopsdröm gifter du dig med ditt hjärtas utvalda under bar himmel på en vacker thailändsk strand eller högt upp på en bergstopp. Din brudklänning är även den söt och romantisk med spets och rosetter, kanske har du krona och en skir slöja.

För dig är det viktigt att engagera hela familjen i bröllopet och därför har din mamma fått sy brudklänningen medan resten av familjen lagat maten och småkusinerna får vara söta brudnäbbar. Det är tydligt att med alla dina bra och kreativa idéer kommer du onekligen att få ett fantastiskt och originellt bröllop!

Tips: Tänk på inte ha alldeles för höga förväntningar så att du blir besviken om bröllopet inte blir exakt som du tänkt dig. Fokusera istället på hur mysigt det kommer att bli att vara gift efter att bröllopet är över!


Hahahah stämmer inte riktigt, men men.. :D

http://idizar.blogg.se/images/2008/brudpar-red1_15665383.jpgKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0