Vilket natt..

ja shit det är bara förnamnet på denna natt,, Tuwis vaknade vid 00.04 prick och kom in till oss, hon sov ca 30 min sedan satte något igång som vi inte vet vad det kan ha vart.. Hon va helt hysterisk, grät, va arg, slogs helt galen.. Hon ville inte att man skulle ta i henne, ville inte ha nappen eller snuttis, inget funkade..
Vad gör man.. ?? Det va inte så mycket vi kunde göra.. Förutom att tända och se om det va så att hon sov och det gjorde hon till en viss del.. Så fort i tände lampan så vart det bättre men inte bra.. Hon va fortfarande hysterisk.. Vi blev nästan lite rädd för henne, har aldrig sett henne sådan. Så arg och ledsen.. Frågade henne om hon hade ont, men det sa hon nej till...
Det verkade som hon va rädd för att somna, så fort vi fått henne skapligt lung och hon höll på att somna så börjades det igen..
Hon somnade kl: 06.15 och vi me, men hon vaknade när Mogges klocka ringde.. Så till kl: 7.. Sen skulle inte hon sova mer.. Då va man inte så speciellt pigg eller glad.. Men der va bara att vakna.. Ja försökte söva om henne med hjälp av bompa på tv:n men det gick inte.. Så upp och klä på henne, frulle fick ja inte i henne.. Jobbigt och se henne sådan.. Det gör sååå ont.. Man gör allt man kan för att ta reda på vad det är som inte är bra, inte stämmer..
Vi gick till dagis, så fort vi kom till dagis så vart hon gladare.. jag berättade hur natten har vart, så hon fick sova så länge som hon ville idag.. men sov bara 1.10.. Dom märkte oxå av lite att hon va ledsen och så innan lunchen och somnade efter lucnh som en stock.. Inte lustigt, eller hur!??
Men efter sovtiden så hade det inte vart nått. men nu när ja hämtade henne eller senare på em så råkade ja komma mot hennes öra och hon började gråta och sa aj,, Ja tittade och såg geggigt ut, precis som det brukar göra när man har/haft öroninflamation.. Hon har verkligen jätte ont i örat.. Så ja tror det kan ha vart det som spökade i natt.. Att det höll på att spricka.. Hon hade lite små feber nu på em.. Men hoppas det inte blir nått nu.. Dom ska ju ha Bu och Bä kalas på dagis imorrn.. :D Det vill hon ju gå på såklart...

Näähe , nu ska ja snart klä på Tuwis pyjamas och sedan sängen..

Ha en bra onsdag PS.. Glöm inte Arga snickarn..

Pöss på er


http://www.fotosearch.se/bthumb/TBZ/TBZ153/ero1x023.jpgKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0