101106

Ja idag är det lördag och svin kallt ute, brrrr säger ja bara!!! Usch!! Mogge jobbar idag på K-rauta det va ingen som hade meddelat honom att dom öppnade kl:10 idag så han åkte ner till kl:9 som vanligt men inga bilar och inget öppet så det va bara att åka hem en sväng.. Och nu åkte han igen.. Träligt!!! Men men..
Det blir en kortare dag för honom, han jobbar ju hela veckorna och sedan varannan helg så han är väldigt trött..Stackaren!!! Men Men har har ju fast på K-rauta så det känns skönt iaf..:D

Idag skulle vi på 1 års kalas kl: 15 men min huvudvärk säger att ja bör vänta tills Mogge slutar så vi åker gemensamnt så ja får hjälp me Tuwis och kanske är lite lugnare så inte massa folk.. Men lilla Elton har redan blivit 1 år, känndes som det va nyss han kom till världen.. Lilla plutten.. Men ska bli skoj och gott och äta lite tårta..:)
Det är många nu som fyller i November förr va det bara ja.. Nu elton, sedan Max, sedan Ja sen firar ja o mogge förlovning och sedan Mosters prins oxå..:D Skoj... Många små 1 åringar nu!! Mysigt!!

Idag är det ju Alla Helgona Dagen, så efter vi har vart på 1 års kalas så ska vi upp till gravarna och lägga smyckningar och sedan tända ljus, skön att alla ligger på samma kyrkogård så man slipper åka runt över allt!! Så ja och Tuwis så ta bussen ner till tornby och köpa smyckningar innan Mogge slutar för Plantagen stänger väl 17.00 me och då honner vi ju inte om Mogge ska me o köpa!!!
Men tycker det är så fint på kyrkogården denna dagen me alla ljus... Och det är känslosammt tycker ja!!!

Ja ja, ska locka iordning lite och försöka pilla i mig massa vatten och se om huvudvärken släpper, har suttit i nu sedan i tisdags, inte bra!!!! Hmm

Ha en bra lördag

Pöss på er

http://dagbok.stenstugu.com/pimli-alla.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0