101117

Ja nu är ja hemma igen efter ett pass på Åleryd.. Andra dagen då Attendo har tagit över efter Lkpg kommun.. Mycket ändring, mycket nya påskrifter.. Och MÅNGA nya pärmar att dokummentera i.. Puuh.. Men det ska väl gå bra.. När ja ändå va där så skickade ja in en ansökan om att få en fast rad som fortfarande inte va tillsatt men tyvärr bara fram till 1 Mars men bättre än inget, eller hur? Hoppas ja får den.. Ja kan ju avd, känner dom boende, känner personalen så ja behöver ju inte gå brevid eller skolas in.. Så håll tummarna..:D

När ja skulle lämna Tuwis på dagis idag så skulle hon promt ha sina fodrade gummistövlar, sin rosa nya Hello Kitty Mössa som hon ska ha till den andra PoP overallen som e rosa.. Så hon va snygg..:D Hihih Men hon älskade mössan och tyckte den va såå mysig.. Och den är varm och det känns viktigast!!
Efter ja lämnat henne på dagis så pluggade ja en hel del innan jobb inför provet på fredag, men kändes som att inget fastnade.. Ja hatar prov, man e så nervös.. Man vet aldrig exakt vad man ska plugga på.. och man blir så osäker och det hatar ja.. Inget skoj!! Men ja hoppas att det viktigaste sitter där redan ( i hjärnan alltså)...

Imorrn jobb hela dagen, sedan shoppa inför helgens festligheter, ska baka och baka till mina gäster.. Tårta och kakor, muffins.. kanske till och me cakeballs, vem vet.. :)

Nehe dax att hoppa i säng klockan ringer 05.00.. Mys med min blivande MAN innan ögonen slår igen..

Bilder på Tuwis från igår och idag.. :D

 

 


Kommentarer
Postat av: Lindséy

gosiga bilder :) vilken fin mössa hon har på den sista bilden!

2010-11-18 @ 00:44:16
URL: http://creadiem.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0