Hemma.. helt slut!

Ja nu är ja hemma igen efter ett helt jobb pass, ja klarade det med nöd och näppe,, Men det har vart så lugnt så det va skönt..
Även att det har vart lugnt så har ja lärt mig en hel del, och det känns bra!!

Hemma som sagt men bara att hoppa i säng direkt, är dö trött och ska upp kl: 05.00 imorrn igen.. Jobbar morgon.. och även fredag.. tugnt att jobba dag efter ett kvällspass måste ja villigt erskänna.. Speciellt när man inte är riktigt 100 i kroppen och annars oxå iof.. Men men sådant är livet.. Men ja får ju träffa min underbara prinsessa i morrn em och det längtar ja verkligen mycket till, saknar henne så enormt just nu.. Skulle kunna gå in och lägga mig hos henne i hennes säng.. Men ska inte det, hoppas på att hon kommer över till oss tidigt så ja får mysa lite me henne innan ja börjar jobba!!

Men sov gott

Pöss på er

http://sheargenius.blogg.se/images/2009/sova_12384014_47830765.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Johanna, Jenny & Lina

en 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!



Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.



Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!



Varma hälsningar,



Jenny, Johanna & Lina



Styrelsen Mammabloggalan



_____________________________________________________________

2010-11-04 @ 21:54:23
URL: http://mammagala.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0