Måndag..

Jaha, då va måndagen över me..

Idag har Annie och Ellie vart här, det vart fika, bus och tjutter..:D  När dom hade åkt hem så plockade vi iordning och städade lite innan vi klädde på oss alla kläder för att sedan bege oss ut..:D Ut i snön.. Tuwis va trött så hon satt i vagnen på vägen upp till affären och sedan halva vägen hem.. Sedan va det fullfart.. När vi kom hem igen så började vi göra iordnig lite utom hus, ställde in cycklar, vatten kanor som ska ha vart inne för ett x antal månader sedan.. hihih Och sedan va Tuwis och ja bort och slängde grillen.. Den hade verkligen gjort sitt så i sommar blir det en ny...:)
Vi plockade även fram pulkan och åkte massa.. Tuwis bara skrek av lycka..:D Såå skoj och underbart att se henne så lycklig.. Efter 2,5 h ute så gick vi in,, och ja började styra med julpyssel.. Ja ströck julgardinerna, satte upp alla julstjärnor.. Nu är det så fint här hemma.. Mysigt..

Imorrn kväll jobb igen, skoj..

Nu sitter ja även här i soffan med datorn i knät tittar på halv åtta hos mig medans båda mina älsklingar ligger och sover.. vart inget mys här inte.. ;)

Ska kolla och slappa lite framför tv.n nu.. kanske ta en tårtbit, hur mycket tårta kvar som helst efter helgen..

Ha en bra kväll

Pöss på er

 


Kommentarer
Postat av: sofie

hej. måste bara fråga om du vet vart man kan köpa den fina skylten i inlägget. vill ha! kram

2010-11-26 @ 21:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0