Sjukvårds Tenta

Natten har vart underbart skön, har sovit gott efter ett par smärtstillande igår kväll.. och inatt iof.. Har vaknat då o då.. För när ja tar i med magen så gör det ont.. Och när ja vill ligga på magen så går det inte.. och då vaknar ja..:(
Imorse när ja vaknade hade smärta men inte jätte mycket men lite, Mogge va gullig och hjälpte mig med Tuwis och körde mig till skolan.. hade inte klarat det sj kan ja lova..

Väl i skolan så gjorde jag tentan för sjukvård, det känndes bra, och som att ja klarade det.. men man vet aldrig säkert.. och så vill ja inte sänka mitt MVG i kursen heller.. Så ja har väldigt höga krav på mig sj.. Men ja hoppas på ett bra betyg... Efter det så försökte ja komma hem, men 3 hade ingen täckning så sms biljett gick inte förrens 1 ½ h senare så ja tog en kopp kaffe och snacka lite skit me Lina och sedan gick och prata me 3..
Men va och hämtade Tuwis från dagis vid 13.. Så det vart en kortis dag för henne.. 8-13.. Bra där..
Nu har ja städat badrummet och Tuwis kollar lite Lady & Luffsen.. Hoppas Mogge kommer hem snart han ska ju iväg lite fort.. Ska ju ut med grannarna och spela Bowling.. Så ska försöka hinna göra allt här hemma då... Innan gästerna kommer imorrn..
Mogge fick ju inte ledigit så ingen hjälp från hanns håll tyvärr, men hoppas det ska gå.. Bara magen håller sig lugn idag och resten av helgen..


Nehe, ska resa på mig, och fortsätta.. Ha en bra fredags em

Pöss på er

http://pharmguse.net/pharm/blockiii/delkurs4/222-tenta-hund.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0