Vintern är verkligen här..

Ja, för en gång skull hade SMHI rätt, dom sa igår att det skulle komma snö och även en hel del snö och att det skulle blir lite eller en hel del blåsigt.. Och det är ju exakt vad denna dag har innehållit..

Tuwis vart glad över att det va snö ute imorse, och vart glad över att redan få på sig overallen igår.. Idag va dom ute på morgonen och hon gillade det.. Dom hade åkt pulka och grejat och på em hade dom vart ute me och gjort en stor snögubbe så när vi kom vid 16.30 tiden så hade dom precis kommit in.. Brrr kallt tänkte ja..

Hade ju möte på Mag o tarm i morse, pappa va me.. Vet inte om vi kom fram till nått men ja fick svar på massa frågor som har ploppat upp i mitt huvud.. Mycket är detta med att bli gravid.. Och fortsättningen med medicinen och biverkningarna.. Men vi ska fortsätta med IMUREL som jag idag äter och får biverkningar av men det är den medicinen som verkligen funkar och som ja känner mig trygg me..

Efter mötet va det upp till arbetet igen, och även idag inte många barn och inget att göra så ja fick gå över en stund till PNUT-avd.. Och lära mig lite där.. Få lite info och lärdom.. Ja visste inte innan att denna avd. fanns så det va mycket lärorikt.. :D
Och efter det så hade vi AKUT-övning på avd.. Jag fick delta.. Och ja kan lova att det va verkligen intressant, lärorikt och spännande.. Pulsen ökade verkligen även att det va lek.. Men mycket nyttigt!!! Skoj!!

Hade ju tid till massage idag vid 16.00 men fick sluta vid halv 3 så fick en massage tid tidigare så va där nere vid 15.00 ist.. Skönt.. Så fick en andningsmassage mix med klassiskmassage.. Det va mycket skönt och mycket ont på vissa ställen och så kiklades det me..:D Men det hjälpte med huvudvärken vad ja känner nu iaf.. Men ja hoppas att det håller i sig så den inte kommer tillbaka imorrn, då blir ja ledsen!!
Ryggen är mjuk ömmar på vissa ställen men det är normalt så känner ja varje gång ja vart på massage!! Lite "tränings" värk..:D

När vi hämtade Tuwis på dagis så va det bara på med overall och sedan lasta in henne i bilen för att dra till k-rauta en snabbis och inhandla oss en skyffel för att skyffla bort allt snö på uppfarten.. Har nu kört med soppkvasten i 2 års tid men iår orkar vi inte med det och ska vara lite seriösa..:D Och ha skyffel för att underlätta för oss själva!!
Så nu är det skyfflat utanför och så fint, ett litet tag till, lika mycket snö igen om det ska fortsätta snöa så som det gör nu..:D

Tisdag idag och min tv.kväll, underbart!! :D

20.00 Äntligen Hemma
21.00 Desperata Housewifes
22.00 Couger Town..:D

Bra kväll, eller hur? Sedan är de sängen för klockan ringer 05.00 och bussen går kl: 06.00..

 

Kort från Januari 2010



http://4.bp.blogspot.com/_nPXp4sMykAc/SSxi19g-sTI/AAAAAAAAAak/EDTObxHzP_0/s400/sn%C3%B6.jpg

 



Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej



ja visst är den mysig. Det är lilla aska. Tack så mycket. Jo då vi är sams nu. Ne det är inte roligt att vara osams får så ont i magen. Hoppas det löser sig med vad du vill jobba med. Eran tjeja är också så himla söt. Ha det bra kram

2010-11-09 @ 21:55:07
URL: http://charlottelilja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0