Duktig tjeja!

Vi tog bussen vid 14.14 hemmifrån, skulle göra lite ärenden på stan innan BVC besöket... Hann inte allt ja skulle för hade min kära trots unge med mig!
Men hann iag hitta ett par fodrade byxor till sessan, ett par svara från H&M, hittade även ett par leggings och en tunika på kappahl.. Det ja va ute efter va en bra och fin mössa till henne, skulle upp och köpa en på nygatan, vet inte vad affären heter men ligger mellan handmålat och leksam.. Dom har villevalla kläder.. Och ja gillar dom och deras mössor... Har en nu en gul randig men den är nog på sista versen.. Behöver en stl större..
Men det får vi ta en annan dag!

Kom upp till BVC och Tuwis började gråta så fort vi klev innanför dörrarna, sen grät hon hela tiden nästan.. Våran ordinarie sköterska va sjukskriven så hade en annan kvinnlig.. Hon va verkligen jätte bra.. Tuwis fick förtroende för henne väldigt snabbt..
Hon prata inte så mycket till en början men hon släppte loss efter ett tag.. Hon fick mäta henne, Tuwis följde med själv och vägde henne.. Hon pratade och berättade saker.. Men hon pratade inte på lika mycket som hon brukar.. Hon fick rita, och sköterskan hade en påse med massa saker i som hon plockade upp en och en och Tuwa fick säga vad det va.. Hon fick visa att hon viste vart olika kroppsdelar va.. Att hon kunde kasta boll osv.. Och allt kunde hon mycket bra!! Och hon visade även att hon kunde färgerna.. och det va mycket bra sa sköterskan.. Då blir man stolt!! :D
Hon följde sin kurva precis som hon ska, allt såg jätte bra ut!

Hon vägde: 15.500 Kg
Hon va lång: 90 cm

Så hon hade gått upp och sprungit iväg på längden och det har vi ju märkt i kläder!!

Hon fick även en spruta 1½ års sprutan fick hon ju inte pga av vissa omständigheter, så den fick hon nu och hon va sååå himla duktig!!

Mammas & Pappas prinsessa!!

Det har vart mycket skönt att vara ledig idag, skulle vilja vara ledig imorrn me känner att ja behöver ladda batterierna lite, men tyvärr så är inte livet så har ja lärt mig!!

Nu är vi iaf hemma, har vart runt lite, har vart och handlat, gick in på Toys´r´us en sväng köpte ännu 1 julklapp, så 4 än så länge.. :D Skönt att man har börjat komma igång..

Min älskade lille bror va ju på US idag åb med armen och skulle ta bort gipsen men han vart inte av med det, tyvärr! Det va inte läkt så 5 veckor till.. Stackare!!
Lider med honom!!

Nu ska snart tuttis hoppa i säng om hon vill sluta äta satsumas snart, hon har ätit 3 st på raken nu.. Hon älskar det.. Så for nog köpa nya imorrn igen.. Dom går åt som smör i solsken här hemm!!!

Nehe, ha en bra tisdags kväll..För det ska ja ha.. Tv hela kvällen..

Pössar

Tuwis ca 3 h gammal

Vikt: 3760 g

Längde: 50 cm

 

Tuwis 2 ½ år

vikt: 15.500 kg

Längd: 90 cm

 


 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0