Halva veckan..

Japp nu har halva veckan gått, och tycker att den har gått orerhört sakta tyvärr.. Kan ju bero på att man verkligen längtar och ser fram emot helgen..
För det första att det blir den första helgen på mycket länge som vi har en hel helg tillsammans, att vi ska på fredag få våra prov tårtor till bröllopet.. Lilla söta och underbara Angelica fixar så vi ska få smaka och bestämma smak.. :) Kommer bli mycket spännande, roligt och otroligt svårt.. Ja tror att dom 2 olika smakarna jag har bestämt kommer ja snuskigt goda.. Men vi får se..

På lördag morgon åker vi till sthlm och beställer och betalar våra vigsel ringar, bara det är och kommer bli spännande och roligt!!! Och vi ska hälsa på min älskade vänn Milla som jag inte sett sedan början av sommaren.. Kommer verkligen bli skoj och mysig,, Jag hoppas verkligen att vi hinner knalla runt lite på stan men även en sväng på skansen.. För Tuwis skull.. Men vi åkte tidigt och åker hem relativt sent så vi har några timmar på oss!! :D
Och söndag ska vi bara mysa hela familjen, bara gå upp gemensamt och äta gemensamt frulle.. Bara det ska bli helt underbart!!

idag ringe hyresrättsföreningen, dom hade pratat med riksbyggen om ersättning till oss för att vi fick bo som vi gjorde under tiden som renoverade här hemma..
Vi fick en evakueringslgh på andra sidan stan, där kunde vi inte bo som dom sa.. Hur skulle det då fuka med dagis och allt.. Det gick bara inte.. Jag har inte körkort osv.. Nej det gick bara inte. Så vi fick åka genom hela stan varje dag för att duscha och tvätta.. Men vad dom typ sa till hyresrättsföreningen va att vi fick skylla oss själva att vi inte bodde där borta.. Dom gav oss en annan lgh så vi får inte ersättning... :( Puckon rent ut sagt!! Ska man ge dom Dagens Ris?

Jaja, ska plugga nu innan ja börjar jobba!! Har en del att ta tag i!!


Ha en bra dag allihoppa...

 

 


Kommentarer
Postat av: JENNYHAMMARSTRÖM- MITT LIV SOM MAMMA

sv: Tack snälla du =)

detsamma!

KRAM

2010-10-13 @ 11:49:44
URL: http://jennyhammarstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0