Hann inte mer...

Mmm idag är det lillasysters dag, 19 år redan.. Shit kommer ihåg när den ungen föddes.. Och när ja gick till lekis så stannade ja ofta till hos mamma och hälsade på.. :D Skrutt ungen har blivit stor och gjort mig till moster till ett sött litet charmtroll.. Challe balle som Tuwis säger..

Em spenderade vi ute på gården med våra bästa grannar, tror inte man kan ha bättre grannar.. Och barnen är i samma ålder.. Och leker såå himla bra tillsammans..
Vi va ute en bra stund, enda tills det va dax att åka, vi bytte bara om och stoppade i tuwis lite gröt.. Mogge kom hem.. Vi åkte till Maxi en sväng, toaborsten gick sönder idag så en sådan behövde vi köpa, disktrasorna va helt slut ett måste att ha många på lager tack vare att ja byter disktrasa kanske 2 ggr i veckan.. Onödigt, men alltid gjort och tycker det är vidrigt annars!! Men det är ja!! Även att dom inte e äckliga så byter ja!! Räcker att det är en liten fläck på dom som inte går bort så måste ja ha en ny, knäpp ja e va? hahah

Efter det så åkte vi till syster och firade henne, hon hade haft full rulle hela dagen och på kvällen kom ja.. hon hade fått mycket fina paket och utav oss fick hon ju en overall till charlie me vantar till samt ett paket fullt av baksaker i va det: 1 st kavel, 1 springform, 1 paj form, 1 slickepott, massa muffinsformar och servetter..:D Hon vart mycket nöjd.. Och hon vill ju sa sådant hon älskar ju att baka och duktig e hon på det.. Hon ska baka cocos muffins till bröllopet, dom är snuskigt goda kan ja lova er!!
Vi åkte från dom vid 20.00 tiden eller straxt innan.. Och på vägen hem hände det ja inte ville.. Ja fick ett redigt anfall av magen.. Så fort Mogge gasade lite så gjorde det så ont så tårarna kom.. Visade inte tuwis att ja hade ont.. Hon blir så ledsen när hon vet att ja har ont.. Så fort vi kom hem fick ja springa in på toa och mogge fick ordna smärtstillande.. Sen va det bara att vänta ut.. Nu va det 3 h sedan ca ja tog dom och smärtan är inte 100% borta.. Tyvärr!!
Ja hann inte mer än skriva det på bloggen att allt va bra så kom det tillbaka, men ska inte säga så det slår till baka!!
Men ja hoppas verkligen att det släpper helt tills imorrn när ja ska jobba.. Håll tummarna!!

Ikväll så hoppas ja INTE ni missa den bästa filmen genom tiderna, på tv4 : P.S I love you... mogge vet att det inte är någon ideé att säga nått att titta på annat för ja måste bara se den.. Vet inte hur många gånger ja sett den.. Gråter varje gång.. Har sett den så många gånger så det känns som att ja känner personerna i filmen.. Vet inte vad det gör att ja älskar filmen så enormt mycket.. Den satte sådana djupa spår i mig från första gången ja såg den..

Ja ja, vi e inne me på att köpa en ny kamera, våran är lite kajko om man säger så, tar inte emot batterierna imellan åt..:( Ska man köpa en nya digitalkamera eller en systemkamera? Tycker ni?

Ska lägga mig ner nu, och kolla klart på P.s I love you och läka magen..

God natt på er

Pöss

 

Presenten från oss till henne..:D

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0