Hysteri..

Ja idag va vi nere på Tornby för att inhandla detta dockhus vi hade tittat ut till sessan som oxå va nersatt, men tror ni vi hade tur... Nopp. Tyvärr det va helt slut.. :( Och vi va inte ensamna där inne kan ja lova.. Men vi kom där ifrån med en julklapp till iaf, en docktorsväska från play 2 learn..Och det tror vi att hon verkligen kommer leka me, hon är väldigt intresserad av vad ja arbetar med, vad ja gör på jobbet. Och när ja kollar på sjukhus program så vill hon gärna se me.. Sådan mor sådan dotter...:D Kanske följer mammas fotspår.. Eller inte!!!

Efter Toys´r´us så vart det skopunken, skulle hitta ett par snygga svara stövlar till tuwis som hon kan ha när vi åkter iväg, tex, till stan eller så.. Vill ju inte att hon åker i lekskor.. Men det va fullt med folk, och folk fattar ju inte heller att när man är flera stycken så kan man inte stå och täcka upp en hel skovägg för att bara snacka skit.. Tycker inte ja iaf.. Råkade nog säga lite väl högt att ja va lite irriterad på det till Mogge så dom flyttade sig ganska snabbt.. Men tyvärr så hittade vi inte några bra skor.. Så det vart MAX ist.. :)

Efter MAX, plantagen och köpa lite tulpan lökar för imorrn em så ska vi plantera lite, ska bli mys!! Ser vi fram emot..
ÖoB efter det och där stötte vi på Pappa o Gun trevligt..:D
Och sedan hem och bara ha det skönt och slappa,, Vart massa lek på Tuwis rum och Duplo, hon leker verkligen me det nu... Inte bara bygger utan vi bygger nått och sedan leker hon i det med gubbarna och Kitty.. Så idag gjorde vid det stora bondgården med en trädgård och fikhörna och sedan kom Emils lilla griseknoa in och snickeboa, så vi byggde det me..:D Hon verkligen älskar det!!

Nu på kvällen vart det mys, tända ljus, lite cola och snask och dansbandskampen.. samt Så mycket bättre på tv4..

imorrn söndag och det menas Mora träskt på cupan kl 14 ska bli spännande och se hur det, jag har aldrig sj vart på en sådan konsert.. Skoj!! :D

Nehe ska nu försöka få Tuwis att somna, hon vill inte riktigt!!!
Sedan tokmys med min blivande resten av kvällen och natten.. Det pirrar ikroppen igen!! :D

http://leksaker.toyland.se/file/product/190_big_toyland.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0