Kyrkan är nu bokad

Japp hängde på låset idag när dom släppte tiderna till vigseln i kyrkorna nästa år.. Och ja va först..:D Så vi fick den dagen vi ville ha och den tiden vi ville me..:D
Så ännu en sten som föll från hjärtat, slipper man oroa sig för att inte få kyrkan på den dagen och tiden man vill..:D Underbart!! Så nu kan man göra lite mer saker inför våran stora dag..
Ibjudningskort kan snart börja tryckas, kan beställa monogramet b.la..

Nu har ja även vart och lämnat sessan på dagis ska hoppa in duschen snart och sedan ska ja iväg till jobbet.. Jobbar kväll idag..Känns konstigt att inte vara hemma en fredags kväll då det är fredagsmys, men det är bara att vänja sig.. Det är ju detta jag vill jobba med.. På US helst på KK. avd, neo, bb .. Så vi får se vart det leder!!!

Imorrn lördag ska Mogge åka och jobba och då blir det stor städning här hemma igen, känns som det är lika skitigt fortfarande.. Slipdam över allt.. Så det blir en stor städning..:D Skönt!!!

Måste bra säga me när jag och Tuwis gick till dagis så ville hon hålla mig i handen och så sa hon: - Du och ja mamma.. Och ja sa du och ja Tuwa.. Helt underbar!!! Hjärtat smälter!!! Shit vad ja

Nu ska ja duscha...

Ha en bra fredag

pöss på er

http://lolca.blogg.se/images/2009/230px-kagakyrkaexterior_27832426.jpg

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/38/Kaga_kyrka_nave1.jpg

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0